Ostatní příkrmy

Good Gout BIO Piškoty s esenciálním citronovým olejem 120 g

Značka: GOOD GOUT

Good Gout BIO Piškoty s esenciálním citronovým olejem jsou měkké a vláčné a jsou vytvarované do dětské ručky. Pro děti a kojence od ukončeného 8. měsíce.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Good Gout BIO Piškoty s esenciálním citronovým olejem 120 g

50137432

Úvod

Měkké a vláčné piškoty vytvarované do dětské ručky. Good Gout BIO Piškoty s esenciálním citronovým olejem se hodí k ovocné přesnídávce i k jogurtu. Podle věku dítěte je můžete nalámat na malé kousky nebo nechat zcela rozměknout. Tento obilný příkrm je vhodný pro děti od ukončeného 8. měsíce (v kašovité úpravě) nebo od ukončeného 10. měsíce (k přímé konzumaci).

Hlavní vlastnosti

  • měkké a vláčné piškoty
  • vhodné jako příloha k ovocnému pyré či jogurtu
  • mlsání do ručičky na doma i na cesty

Složení

Složení na 100 g: 34 g bio PŠENIČNÁ MOUKA, 34 g bio PŠENIČNÝ ŠKROB, 25 g bio VEJCE, 24 g bio třtinový cukr, 10 g bio řepkový olej, kypřící prášek (karbonát amonný), 0,3 g bio esenciální citronový olej, vitamín B1. Obsahuje LEPEK. Alergeny jsou vyznačeny VELKÝMI PÍSMENY. Výrobek ekologického zemědělství.


Použití

Piškoty můžete nalámat do pyré nebo do jogurtu a nechat rozmočit. Pokud již vaše dítě dovede sedět v dětské židli, je zvyklé na stravu, která obsahuje kousky a má alespoň dva zuby, nabídněte dítěti piškot do ručičky.


Upozornění

Obilný příkrm pro děti od ukončeného 8. měsíce (vhodné v kašovité úpravě) nebo od ukončeného 10. měsíce (k přímé konzumaci). Potravina pro zvláštní výživu. Uchovávejte v chladu a suchu. Po otevření rychle spotřebujte. Při konzumaci nenechávejte dítě bez dozoru. Je také nezbytné, aby vaše dítě sedělo vzpřímeně a bylo během jídla pod neustálým dohledem dospělého. Nebezpečí vdechnutí výrobku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.