Doplněk stravy

IvyBears Vibrant Skin vitamíny pro zářivou pleť 60 ks

Značka: IVYBEARS

IvyBears Vibrant Skin vitamíny pro zářivou pleť jsou gumoví medvídci s obsahem kyseliny hyaluronové a hydrolyzovaného kolagenu VERISOL. Bez umělých barviv.

389

Cena za 1 kus: 6,48 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: IvyBears Vibrant Skin vitamíny pro zářivou pleť 60 ks

50137188

Úvod

Dopřejte své pleti, co jí patří! IvyBears Vibrant Skin vitamíny pro zářivou pleť obsahují kyselinu hyaluronovou + VERISOL®– kolagen v hydrolyzované formě, která je pro tělo lépe vstřebatelná. Kolagen a kyselina hyaluronová jsou látky, které ovlivňují pružnost a krásu pleti. Přípravek v podobě želatinových medvídků chutná po borůvkách. Barvu mu dodává koncentrát z mrkve a černého rybízu, neobsahuje umělá aromata a je vhodný k dlouhodobému užívání.

Hlavní složky přípravku IvyBears Vibrant Skin

  • Kolagen je přirozenou součástí pojivových tkání a důležitou složkou pokožky. S věkem jeho produkce klesá, což se projevuje tvorbou vrásek a dalšími nepříznivými změnami vzhledu pleti.

  • Kyselina hyaluronová se přirozeně vyskytuje v pojivových tkáních a v pokožce. Zde tvoří jednu z hlavních složek mezibuněčné hmoty, má schopnost na sebe vázat velké množství vody a zajišťuje tak hlubokou hydrataci. Tím skvěle podporuje elasticitu pleti – hydratovaná pleť vypadá svěže a vyhlazeně.


Dávkování

Užívejte maximálně 2 gumové medvídky denně. Před spolknutím je dobře rozžvýkejte.


Složení

Glukózový sirup, kolagen, cukr, želatina, voda, hyaluronát sodný, okyselující látky: kyselina citronová a kyselina malinová, přírodní aromata, barviva z koncentrátů mrkve a černého rybízu, leštící látka: karaubský vosk.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do 6 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.

* RHP – referenční hodnota příjmu není stanovena.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.