Potraviny a nápoje

Matcha Tea Bio Shake jahoda 30 g

Značka: MATCHA TEA
5.0

Matcha Tea Bio Shake je přírodní bioenergetický nápoj založený na čaji matcha a vyvážený složkou BIO sušených jahod.

Akce 5 za cenu 4 Při nákupu 5 ks označených produktů značky Bio Matcha Shake získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 12. 2023 nebo do vyprodání zásob.
35

Cena za 100 g: 116,67 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Matcha Tea Bio Shake jahoda 30 g

50137637

Úvod

Matcha je zelený nefermentovaný čaj zpracovaný do jemného prášku, který si nyní můžete vychutnat v lahodné verzi šejku se sušenými jahodami. Matcha se vyrábí z ručně sbíraných lístků zeleného čaje, zlepšuje fyzickou i psychickou svěžest a přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti. Matcha Tea Bio Shake jahoda je oslazený BIO rýžovým sirupem – přírodním sladidlem s nižším glykemickým indexem. Neobsahuje lepek, palmový tuk ani rafinovaný cukr. Je skvělým osvěžením pro sportovce a pro všechny, kteří jsou neustále v pohybu.

Hlavní vlastnosti:

  • přírodní bioenergetický nápoj založený na čaji matcha
  • se sušenými BIO jahodami
  • skvělé osvěžení pro všechny aktivní lidi

Složení

Bio sušený rýžový sirup, bio sušená syrovátka, bio sušené odstředěné mléko, bio sušené jahody (4,1 %), bio mletý zelený čaj matcha (4 %), přírodní aroma, zahušťovadlo: xanthan, protispékavá látka: vinany draselné.


Použití

Bio Matcha Tea shake jahodový je určen pro přípravu v šejkru nebo uzavíratelné láhvi. Obsah sáčku tak stačí vysypat do nádoby, zalít 2 dl studené nebo teplé (do 70 °C) vody nebo mléka a pořádně prošejkovat. Výborně chutná taky s alternativnímy mléky (mandlové, sojové, makadamiové).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.