Doplněk stravy

Enzymax R 120 kapslí

Značka: ENZYMAX

Enzymax R je enzymatický přípravek nové generace s nízkým dávkováním. Obsahuje lipázy, proteázy + ženšen a pyridoxin, který podporuje normální imunitní funkce.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks označených produktů značky Salutem získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
929

Cena za 100 kusů: 774,17 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 250 Kč.

O produktu: Enzymax R 120 kapslí

50098053

Úvod

Enzymatický přípravek nové generace. Už nemusíte polykat velké množství tablet s enzymy. Denní dávka Enzymax R je pouze 2 kapsle denně! Přípravek obsahuje lipolytické enzymy (rozkládají tuky) a proteolytické enzymy (pomáhají štěpit a trávit bílkoviny), získávané moderní fermentační technologií. Díky tomu jsou vysoce odolné vůči žaludečním kyselinám. Škála těchto aktivních látek je doplněna o rostlinné enzymy papain a bromelain, ženšen a pyridoxin (vitamin B6). Enzymax R je vhodné užívat pro podporu normálních imunitních funkcí v obdobích nadměrné zátěže organizmu či při rekonvalescenci, například po operaci, úrazu a podobně.

Hlavní vlastnosti

  • společné působení fungálních lipolytických a proteolytických enzymů
  • obsažené enzymy jsou odolné vůči žaludečním kyselinám a lépe se vstřebávají do organizmu
  • složení je založené na posledních poznatcích moderní vědy
  • vitamin B6 podporuje imunitu, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • ženšen přispívá k normální činnosti imunitního systému, působí proti únavě, podporuje fyzickou kondici a vitalitu
  • obsahuje pouze fungální a rostlinné enzymy – vhodný i pro vegany

Dávkování

Užívejte 2 kapsle denně, nejlépe rozdělené do dvou dávek ráno a večer, vždy minimálně 30 minut před jídlem. V 1. týdnu užívání doporučujeme zvýšit dávku na 2x2 kapsle denně. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny (alespoň ⅓ l).


Složení

Proteázy, lipázy, hesperidin, hypromellosa, extr. ženšen, papain, bromelain, protispékavá látka (stearan hořečnatý), pyridoxal 5-fosfát, kapsle (HPMC DR, barvivo bílá).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen dětem do 12 let. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Ukládat mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.