Potravina pro zvláštní výživu

Ellas Kitchen BIO Kuřátko s kukuřičnou kaší kapsička 130 g

Maso-zeleninová kapsička Ellas Kitchen pro děti od ukončeného 7. měsíce obsahuje suroviny v BIO kvalitě, je bezlepková a neobsahuje přidané cukry.

59

Cena za 100 g: 45,38 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Ellas Kitchen BIO Kuřátko s kukuřičnou kaší kapsička 130 g

50137592

Úvod

Dopřejte svým malým jedlíkům maso-zeleninovou kapsičku, která potěší jejich mlsné jazýčky, a vám zároveň ušetří práci s přípravou domácího oběda bez slevení z kvality surovin. Ellas Kitchen kapsička obsahuje šťavnaté farmářské kuřátko s kukuřičnou kaší, brambůrkami a voňavými bylinkami, nechybí v ní ani pórek, brokolice a mrkev, to vše v poctivém zeleninovém vývaru. Suroviny jsou v BIO kvalitě, bez přidaného cukru (obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry) a bez lepku. Textura příkrmu je přizpůsobena dětem od ukončeného 7. měsíce. Praktické balení s uzávěrem je vhodné na doma i na cesty.

Hlavní vlastnosti:

  • obědová kapsička pro malé děti od ukončeného 7. měsíce
  • BIO kvalita
  • bez umělých barviv a konzervantů (dle požadavků na dětskou výživu)
  • bez lepku
  • praktické balení s uzávěrem 

Složení

BIO brambory 21 %, BIO kukuřice 19 %, BIO zeleninový vývar 18 % (voda, pórek, cibule a mrkev), BIO MLÉKO 13 %, BIO kuře 10 %, BIO pórek 5 %, BIO cibule 5 %, BIO brokolice 4 %, BIO mrkev 4 %, BIO petržel < 1 %, BIO tymián < 1%, BIO pepř < 1 %. Alergeny jsou vyznačeny VELKÝMI PÍSMENY.


Použití

Není určeno k ohřívání v mikrovlnné troubě. Abyste obsah kapsičky zahřáli, postavte ji do horké vody a zkontrolujte, aby voda nebyla příliš horká. Pak kapsičku vymačkejte do misky nebo rovnou na lžíci. Před podáváním zkontrolujte teplotu. Pokud je kapsička skladovaná při pokojové teplotě, je možné její obsah konzumovat přímo bez ohřívání.


Upozornění

Balení není určeno ke hraní. Uzávěr kapsičky udržujte mimo dosah dětí. Potravina pro zvláštní výživu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.