Potravina pro zvláštní výživu

Ellas Kitchen BIO Křupky Rajče a pórek 20 g

Křupky Ellas Kitchen pro děti od ukončeného 6. měsíce věku skvěle chutnají a dobře se drží v malých dětských ručičkách.

49

Cena za 100 g: 245,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Ellas Kitchen BIO Křupky Rajče a pórek 20 g

50137613

Úvod

Křupky miluje snad každé dítě! Nabídněte svému malému strávníkovi křupky s příchutí rajčátek a pórku Ellas Kitchen, které mu nejen zachutnají, ale díky praktickému tvaru také rozvinou jeho jemnou motoriku a podpoří zdravý vývoj. Nasládlá chuť rajčat přímo vybízí k dalším soustům. Perfektní rychlá svačinka nejen na výlety nebo cesty autem skvěle padne do malé dětské ručičky. Křupky jsou vhodné pro děti od ukončeného 6. měsíce, jsou bez přidaného cukru, soli a bez laktózy. 

Hlavní vlastnosti:

  • BIO kvalita
  • bez přidaného cukru, bez umělých barviv a konzervantů (dle požadavků na dětskou výživu)
  • bez laktózy
  • praktický tvar po snadný úchop
  • od ukončeného 6. měsíce věku

Složení

BIO kukuřičná mouka 72 %, BIO slunečnicový olej 13 %, BIO sušená rajčata 8 %, BIO sušená mrkev 4 %, BIO sušený pórek 2 %, BIO sušená cibule, 1 %, thiamin (vitamín B1) < 0,1 %. Může obsahovat LEPEK, SÓJU a MLÉKO. Alergeny jsou vyznačeny VELKÝMI PÍSMENY.


Upozornění

Při konzumaci nenechávejte dítě bez dozoru. Nebezpečí vdechnutí. Balení není určeno ke hraní. Potravina pro zvláštní výživu. Extrudované. Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Neskladujte v chladničce. Chraňte před přímým slunečním zářením. Otevřené balení vždy dobře uzavřete a uložte na suchém a tmavém místě.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.