Potravina pro zvláštní lékařské účely

Ensure Plus Juce příchuť pomerančová 220 ml

Značka: ENSURE

Ensure Plus Juce je vysokokalorická enterální výživa ve formě nápoje bez obsahu tuků pro pacienty s podvýživou.

69

Cena za 100 ml: 31,36 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Ensure Plus Juce příchuť pomerančová 220 ml

50136643

Úvod

Vysokokalorická (1,5 kcal/ml) enterální potravina, která je určena k dietnímu postupu při podvýživě nebo riziku vzniku podvýživy. Napomáhá pacientům získat nebo udržet zdravou tělesnou hmotnost. Neobsahuje tuky. K perorálnímu použití.

Hlavní vlastnosti:

  • vysokokalorická výživa
  • k dietnímu postupu při podvýživě
  • bez tuků

Dávkování

Vždy určí lékař nebo osoba kvalifikovaná v oblasti výživy lidí, farmacie nebo péče o matku a dítě. Připraveno k použití. Před použitím dobře protřepejte. Nespotřebované balení uzavřete, uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 24 hodin. Neotevřené balení uchovávejte při pokojové teplotě.


Složení

Voda, maltodextrin, sacharóza, mléčná bílkovina, regulátory kyselosti (E507, E330, E296), aroma, barvivo: E160c, vitamíny (C, E, niacinamid, pantothenan vápenatý, vit. A palmitát, B1, B6, B2, kyselina listová, K1, biotin, D3), minerály (fosforečnan vápenatý, síran hořečnatý, síran železnatý, síran zinečnatý, síran manganatý, síran měďnatý, jodid draselný, molybdenan sodný, chlorid chromitý, selenan sodný).


Upozornění

Tento produkt není vhodný jako jediný zdroj výživy a je nutno jej používat na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti lidské výživy, farmacie nebo odborníka na péči o matku a dítě. Není určeno pro děti, pokud použití nedoporučil lékař nebo jiný kvalifikovaný zdravotnický pracovník. Neužívat při galaktosémii. Není určeno k parenterálnímu použití.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.