Doplněk stravy

Adelle Davis Lipozomální Lyzin Akut 200 ml

Adelle Davis Lipozomální Lyzin Akut obsahuje esenciální aminokyselinu L-lyzin v tekuté lipozomální formě, která umožňuje vysokou vstřebatelnost a nezatěžuje žaludek. L-lyzin je základní stavební jednotkou bílkovin.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Adelle Davis Lipozomální Lyzin Akut 200 ml

50137257

Úvod

L-Lyzin je esenciální aminokyselina, kterou si lidské tělo nedokáže samo vyrobit, a proto ji musí přijímat ve stravě. L-lyzin je základním stavebním prvkem bílkovin lidského těla. Je proto potřebný pro tvorbu kolagenu v pokožce, budování kostí a svalů, správné vstřebávání vápníku, tvorbu hormonů, enzymů, protilátek a buněk podílejících se na imunitním systému organismu. Přípravek Adelle Davis Lipozomální Lyzin Akut obsahuje L-lyzin v tekuté lipozomální formě, která je lépe vstřebatelná ve střevě a využitelná pro organismus, nezpůsobuje žaludeční nevolnost. Neobsahuje lepek. Bez GMO. 100 % vegan.

Co je lipozomální forma?

Lipozomální forma má až 6x vyšší vstřebatelnost než běžné formy (kapsle, tablety, prášek). Samotný vitamin je obalený lipozomy neboli mikročásticemi tuku. Tento ochranný obal zabezpečí, že molekula vitaminu se dostane neporušená až do krve, odkud se snadno vstřebává přímo do buněk. Zdrojem lipozomů (lipidů) je geneticky nemodifikovaný slunečnicový lecitin. Kromě toho tato forma nezatěžuje žaludek.


Dávkování

Užívejte 2x denně 5 ml.


Složení

L-lyzin 1000 mg v denní dávce.

L-lyzin hydrochlorid, demineralizovaná voda, geneticky nemodifikovaný slunečnicový lecitin, sorban draselný, přírodní aroma (banán), zahušťovadlo (xantanová guma), regulátor kyselosti (kyselina citronová).


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící matky. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Před otevřením dostatečně protřepejte, po otevření uchovávejte v lednici. Tento produkt neobsahuje deriváty sóji ani žádné jiné hlavní alergeny: mléko, vejce, ryby, ústřice, ořechy, obilí a arašídy. Neobsahuje lepek.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.