Zdravotnické prostředky

Dr. Max Diosmectite 10 sáčků

Značka: DR. MAX

Přípravek Dr. Max Diosmectite ve formě prášku obsahuje přírodní jíl s vysokou absorpční schopností. Pomáhá při akutním a chronickém průjmu, ulevuje od bolesti při poruchách trávicího traktu.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu libovolné kombinace 3 označených produktů značky Dr.Max obdržíte nejlevnější z nich za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na léčivé přípravky Dr.Max. a zlevněné položky z dubnového letáku a kupóny. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
139
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Dr. Max Diosmectite 10 sáčků

50127116

Úvod

Dr. Max Diosmectite je zdravotnický prostředek ve formě prášku pro přípravu perorální suspenze, který obsahuje přírodní jíl (diosmektit). Užívá se k léčbě akutního a chronického průjmu a ulevuje od bolestivých příznaků souvisejících s poruchami trávicího traktu. Přírodní jíl má vysokou absorpční schopnost. Pohlcuje tekutiny ze střeva, zvyšuje konzistenci stolice a zpomaluje vyprazdňování. Chrání trávicí trakt před působením žaludeční kyseliny.

Hlavní vlastnosti:

  • vhodné pro děti od 2 let i dospělé
  • stačí obsah sáčku rozpustit v tekutině nebo přimíchat do polotuhé stravy
  • s příjemnou pomerančovou příchutí

Dávkování

Dospělí užívají 1 sáček 3x denně, děti od 6 let užívají 2-3 sáčky denně. Dětem od 2 do 6 let podávejte 1-2 sáčky denně. Užívejte mezi jídly. Obsah sáčku rozpusťte ve 100 ml vody nebo jiné tekutiny. Malým dětem lze obsah sáčku rozpustit v kojenecké láhvi v 50 ml vody, nebo smíchat s jiným nápojem a rozdělit do 2–3 denních dávek. Přípravek můžete také rozpustit v polotuhé potravě. Abyste získali homogenní suspenzi, sypte prášek pomalu do tekutiny nebo potravy a dobře promíchejte.Nepoužívejte déle než 10 po sobě následujících dnů. Pokud příznaky přetrvávají, poraďte se se svým lékařem.


Složení

Diosmectite 3 g v jednom sáčku.

Pomocné látky: pomerančové aroma, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), protispékavá látka (oxid křemičitý), sladidla (acesulfam K, sukralóza).


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno pro děti do 2 let, těhotné a kojící ženy. Neužívejte při přecitlivělosti na některou ze složek přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.