Doplněk stravy

Venira Kyselina hyaluronová k vnitřnímu užití citrón-limeta 50 ml

Značka: VENIRA

Venira je 100% čistá bioaktivní forma kyseliny hyaluronové, jenž kombinuje vysokomolekulární i nízkomolekulární formu kvůli lepší vstřebatelnosti v organismu.

565

Cena za 100 ml: 1 130,00 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Venira Kyselina hyaluronová k vnitřnímu užití citrón-limeta 50 ml

50136451

Úvod

Kyselina hyaluronová je součástí pojivových a pokožkových tkání v těle, ve velkém množství se nachází v očním sklivci, synoviální tekutině v kloubech a kůži. Tvoří jednu z hlavních složek mezibuněčné hmoty. Má schopnost na sebe vázat velké množství vody a zajišťovat hydrataci tkání, která se projevuje například na elasticitě kůže či pružnosti kloubů. Vlivem věku a nesprávného životního stylu produkce kyseliny hyaluronové v organismu klesá. Venira přichází se 100% čistou bioaktivní kyselinou hyaluronovou s obsahem vysokomolekulární i nízkomolekulární formy. Roztok se snadno užívá a navíc má lahodnou příchuť citrónu a limetky. Rozzařte svou pleť!

Výsledek:

  • váže na sebe v těle velké množství vody
  • zajišťuje hydrataci tkání
  • napomáhá zlepšit pevnost a pružnost pleti 
  • obnovuje barvu a lesk pokožky
  • forma roztoku s citronovo-limetkovou příchutí

Venira Kyselina hyaluronová k vnitřnímu užití citrón-limeta 50 ml2


Dávkování

1. měsíc: 3 ml (45 kapek denně), 2. měsíc: 2 ml (30 kapek denně), 3. a další měsíc: 1 ml (15 kapek denně). 


Složení

Aktivní látky: kyselina hyaluronová (nízko – a vysokomolekulární) 20,00 mg/1 ml, Vitamin E 1,79 mg/1 ml (14,92 % RHP). Kompletní složení: purifikovaná voda, glycerol, hyaluronát sodný (kyselina hyaluronová – nízkomolekulární a vysokomolekulární), regulátor kyselosti: (kyselina citronová monohydrát), D, L–alfa–Tokoferol acetát 98 %, konzervační látka: (kyselina sorbová), aroma citron, aroma limeta, barviva: (bez barviv).


Použití

Nejprve stiskněte gumový vrch pipety a ponořte pipetu do roztoku. Ujistěte se, že je pipeta ponořená a stisk uvolněte. Vyndejte pipetu z hlavičky a stisknete horní část pipety. Odpočítejte potřebný počet kapek. Důkladně rozmíchejte 1 – 3 ml (1 ml = 15 kapek) v čisté sklenici vody (popřípadě džusu) a vypijte. Užívejte jednou denně a nejlépe ráno. V žádném případě nepřekračujte doporučenou denní dávku (max. 3 ml/den). 


Upozornění

Výrobek není určen pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Uchovávejte na suchém a tmavém místě při teplotě 10 – 25 °C. Po otevření uchovávejte v chladu (lednici) a temnu a spotřebujte do 6 měsíců. Výrobce neručí za škody a  vzniklé nevhodným použitím a skladováním. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.