Doplněk stravy

Bonora Skutečně hořký bylinný elixír 100 ml

Značka: BONORA

Bonora Skutečně hořký bylinný elixír je doplněk stravy s obsahem lékárnické bylinné směsi Theriak. Pro podporu těla i mysli.

459

Cena za 100 ml: 459,00 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Bonora Skutečně hořký bylinný elixír 100 ml

50137661

Úvod

Potěší a povzbudí Vaše tělo i mysl. Bonora Skutečně hořký bylinný elixír obsahuje lékárnickou směs bylin „Theriak“ v hořkém extraktu 35% velejemného lihu. Skutečná síla bylin, první pocit a originální chuť bude pro Vás možná překvapením. Díky obsahu alkoholu je vhodný pouze pro dospělé.    

Příběh Bonora:

Bylinný elixír Bonora vznikl v souznění původní lékárenské receptury z roku 1765 a moderních poznatků o přínosu léčivých bylin pro tělo i mysl. Skutečný příběh začíná v podhůří Jeseníků a Rychlebských hor, ve městě Weidenau (Vidnava), kde koncem 18. století působil původem italský lékárník Johann Sarkander Bonora. Ten své bohaté zkušenosti o blahodárných účincích léčivek, nasbírané při putování Itálií a následně Evropou, vtělil do unikátní směsi „Theriacum“.


Dávkování

Užívejte 3x denně 10 ml. Doporučujeme naředit v šálku bylinného čaje, ve vodě nebo v ovocné šťávě. Neskutečnou hořkost Theriaku zažijete nejlépe bez ředění, užitím přímo ze lžičky.


Složení

Voda, velejemný neutrální líh, macerát z bylin, směs bylin Theriak.


Upozornění

Doplněk stravy. Přípravek obsahuje 35 % obj. alkoholu. Tento přípravek není určen k léčbě, diagnostice či prevenci nemocí. Přípravek není vhodný pro osoby se zvýšeným obsahem žaludeční kyseliny, s akutním nebo chronickým žaludečním, nebo dvanácterníkovým vředem, při jaterních chorobách a průjmu. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen ke každodennímu užívání. Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen dětem, mladistvým, těhotným a kojícím ženám. Nepoužívejte v případě známé přecitlivělosti na některou složku přípravku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.