Doplněk stravy

Bears With Benefits Keepin' It Calm vitaminy 60 ks

Bears With Benefits Keepin' It Calm obsahuje vitaminy B1, B2, B6 a B12 a extrakt ashwagandhy, která zlepšuje fyzickou i mentální odolnost vůči stresu.

585

Cena za 1 kus: 9,75 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Bears With Benefits Keepin' It Calm vitaminy 60 ks

50137181

Úvod

Cítíte se pod neustálým tlakem? Komplikuje vám stres nastolení potřebné rovnováhy a pocitu, že máte věci pod kontrolou? Podpořte svůj organizmus doplňkem stravy s komplexem vitaminů skupiny B a extraktem z ashwagandhy. Bears With Benefits Keepin' It Calm obsahuje vitaminy B1, B2, B6 a B12, které jsou důležité pro správnou činnost nervové soustavy. Vitánie snodárná – ashwagandha, přezdívaná také jako indický ženšen, je osvědčený adaptogen, to znamená, že zlepšuje fyzickou i mentální odolnost vůči stresu. Přispívá k uvolnění a harmonizaci organizmu, podporuje duševní zdraví, dodává energii a přispívá k lepší koncentraci. Doplněk stravy ve formě medvídků z rostlinné želatiny neobsahuje umělé přísady. Je barven koncentrátem fialové mrkvové šťávy a je vhodný i pro vegany.

Aktivní látky v přípravku Bears With Benefits Keepin' It Calm vitaminy 

  • Ashwagandha působí jako adaptogen – podporuje duševní zdraví ve stresových obdobích, přispívá k relaxaci, zlepšuje spánek.
  • Vitaminy B1, B2, B6 a B12 přispívají k normální činnosti nervové soustavy a příznivě ovlivňují psychickou odolnost. Podporují procesy energetického metabolismu a napomáhají snížení únavy a vyčerpání.
  • Vitamin B12 přispívá k tvorbě červených krvinek.

Hlavní vlastnosti

  • receptura vyvinuta odborníky
  • složení bez umělých přísad
  • vhodné pro vegany

Dávkování

Užívejte maximálně 2 gumové medvídky denně. Před spolknutím je dobře rozžvýkejte.


Složení

Glukózový sirup, cukr, dextróza, extrakt z ashwagandhy, želírující látka pektin, regulátor kyselosti (kyselina citronová, citrát sodný), přírodní malinové aroma, koncentrát fialové mrkvové šťávy, slunečnicový olej, přírodní borůvkové aroma, glazovací látka karnaubský vosk, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, thiamin hydrochlorid, kyanokobalamin. Může obsahovat stopové množství lepku.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do 6 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.