Doplněk stravy

Curapil 60 tablet

Značka: CURAPIL
Produktová řada: Curapil Haircare

Curapil tablety obsahují přírodní ingredience, které poskytnou vašim vlasům i nehtům aminokyseliny potřebné k jejich růstu + vitaminy, minerály a další živiny.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Curapil 60 tablet

50137396

Úvod

Máte dojem, že jsou vaše vlasy jako bez života? Třepí se a chybí jim lesk? Dopřejte jim výživu, kterou potřebují a poznejte kouzlo krásných vlasů! Curapil tablety obsahují kombinaci přírodních ingrediencí, které poskytnou vašim vlasům i nehtům aminokyseliny potřebné k jejich růstu + vitaminy, minerály a další významné živiny. Doplněk stravy Curapil je 100% přírodní a vhodný i pro vegany.

Aktivní látky v přípravku Curapil

  • aminokyseliny L-methionin a L-cystein jsou důležitou součástí keratinu, bílkoviny, která je základním stavebním kamenem vlasů a nehtů
  • odhořčené pivovarské kvasnice jsou bohatým zdrojem vitamínů skupiny B – pyridoxinu a kyseliny pantothenové
  • topinambur je zvláštní druh slunečnice s výbornými nutričními vlastnostmi – obsahuje vitaminy a minerální látky, osvěžuje tělo a podporuje fungování imunitního systému

Dávkování

Užívejte 1x denně 1 tabletu po jídle. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Topinambur hlíznatý, pivovarské kvasnice sušené, L-methionin, L-cystein 50 mg, kyselina pantotenová, pyridoxin, manitol, mikrokrystalická celulóza, oxid křemičitý, stearan hořečnatý.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 10 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.