Doplněk stravy

Curapil DUO 90 tablet

Značka: CURAPIL
Produktová řada: Curapil Haircare

Curapil DUO obsahuje přírodní ingredience, které poskytnou vašim vlasům i nehtům aminokyseliny potřebné k jejich růstu + vitaminy, minerály a další živiny.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Curapil DUO 90 tablet

50137397

Úvod

Poznejte kouzlo krásných vlasů a vyzkoušejte vylepšenou recepturu Curapil DUO! Její základ tvoří původní složení z rostlinných výtažků, které dodávají vlasům i nehtům řadu živin a minerálů + aminokyseliny, potřebné k jejich růstu. Druhá vrstva tablet je obohacena o 5 dalších funkčních látek – kopřivu, selen, zinek, biotin a bambusovou vlákninu. Doplněk stravy Curapil DUO je vhodný i pro vegany. Balení 90 tablet vám vystačí na 3 měsíce užívání.

Aktivní látky v přípravku Curapil DUO

  • aminokyseliny L-methionin a L-cystein jsou důležitou součástí keratinu, bílkoviny, která je základním stavebním kamenem vlasů a nehtů
  • selen a zinek přispívají k udržení normálního stavu vlasů a nehtů, působí jako antioxidanty
  • biotin přispívá k udržení normálního stavu vlasů a pokožky
  • kopřiva dvoudomá je zdrojem vitaminů a minerálních látek, podporuje dobrý stav vlasů, nehtů a pokožky
  • odhořčené pivovarské kvasnice jsou bohatým zdrojem vitamínů skupiny B – pyridoxinu a kyseliny pantothenové
  • topinambur je zvláštní druh slunečnice s výbornými nutričními vlastnostmi – obsahuje vitaminy a minerály, osvěžuje tělo a podporuje fungování imunitního systému

Dávkování

Užívejte 1x denně 1 tabletu po jídle. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Topinambur hlíznatý sušený, pivovarské kvasnice sušené, L–methionin, L–cystein, pantothenát vápenatý, extrakt kopřivy dvoudomé, selenové kvasnice, citronan zinečnatý, pyridoxin hydrochlorid, biotin, mannitol, bambusová vláknina, extrakt z červené řepy, stearan hořečnatý.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti. Těhotné a kojící ženy mohou užívat po dohodě s lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.