Doplněk stravy

Curapil Intensive Skin Care 60 tobolek

Značka: CURAPIL
Produktová řada: Curapil Skincare

Curapil Intensive Skin Care je pleťová kúra s vitaminy, pupalkovým olejem a Ceramosidy. Poskytuje výživu suché či problematické pokožce a pomáhá v boji s prvními vráskami.

775

Cena za 1 kus: 12,92 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Curapil Intensive Skin Care 60 tobolek

50137398

Úvod

Zdravá a svěží pokožka není 100% samozřejmostí a často je nutné si její krásu zasloužit trpělivou kosmetickou péčí. Bez správné vnitřní výživy, bohaté na vitaminy, zdravé tuky a další stavební látky, budete mít vždy pocit, že něco není tak, jak má být. Curapil Intensive Skin Care je doplněk stravy vhodný zejména pro ženy, které trápí suchá pokožka, problematická pokožka se sklony k akné či ekzému i předčasné stárnutí pleti. Každá tobolka obsahuje směs pupalkového oleje, vitamínů a přírodního komplexu s Ceramosidy™, které podporují regeneraci pleti a pomáhají v boji s prvními vráskami. Přípravek při pravidelném užívání zlepšuje kvalitu vlasů a nehtů, hydratuje a vypíná pleť a zanechává ji více pružnou. Balení 60 tobolek poskytuje pleťovou kúru na 1-2 měsíce.

Aktivní látky v přípravku Curapil Intensive Skin Care

  • Ceramosidy™ – přírodní komplex fytoceramidů a dalších lipidů, které jsou důležité pro krásu pleti
  • pupalkový olej – skvělý pomocník při péči o pokožku
  • L-methionin patří mezi proteinogenní (tvořící bílkoviny – proteiny) aminokyseliny, je důležitou součástí keratinu – bílkoviny, která je základním stavebním kamenem vlasů a nehtů
  • biotin přispívá k udržení dobrého stavu vlasů a pokožky
  • vitamín E, známý také jako tokoferol, působí jako antioxidant – přispívá k ochraně buněk před působením oxidačního stresu, který je zodpovědný za předčasné stárnutí pleti

Dávkování

Užívejte 1-2 tobolky denně po jídle. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Olej ze semen pupalky dvouleté (Oenothera biennis), olej ze semen pšenice (Triticum vulgare), D-alfa tokoferol (vitamín E), L-methionin, pantothenát vápenatý (vitamín B5), biotin, kyanokobalamin (vitamín B12), mikrokrystalická celulóza (plnivo), extrakt z červené řepy (přírodní barvivo), hydroxypropylmethylcelulóza (obal tobolky).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.