Doplněk stravy

Curapil Bioaktivní mořský kolagen 150 g

Značka: CURAPIL
Produktová řada: Curapil Skincare

Curapil Bioaktivní mořský kolagen je hydrolyzovaný kolagen typu I a III pro krásu pokožky, vlasů i nehtů.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

449

Cena za 100 g: 299,33 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 250 Kč.

O produktu: Curapil Bioaktivní mořský kolagen 150 g

50137399

Úvod

Kolagenu se přezdívá elixír mládí. Naše pokožka je totiž převážně tvořena vodou a kolagenem, a proto v mládí, kdy tělo produkuje kolagenu dostatečné množství, je hladká a vypadá svěže. Již od 25. roku věku však tvorba kolagenu klesá, což vede mimo jiné k postupné ztrátě elasticity, pevnosti a vláčnosti pleti. Dodejte svému tělu sílu v boji proti stárnutí a zamilujte se do účinků čistého přírodního kolagenu: Curapil Bioaktivní mořský kolagen je získáván z nejkvalitnějších zdrojů a zpracován metodou, která zlepšuje jeho biologickou dostupnost. Obsahuje kolagen typu I a III, a díky tomu je tou nejlepší volbou pro krásu celého těla: vypne vaši pokožku, zpevní nehty a vlasům navrátí lesk a vitalitu.

Hlavní vlastnosti

  • zvyšuje pružnost a pevnost pokožky
  • pomáhá udržet pleť déle hydratovanou
  • pomáhá regenerovat vlasy i nehty

Kvalitní kolagen v efektivní formě

Rybí – mořský kolagen má v porovnání s hovězím nebo vepřovým kolagenem nejlepší vstřebatelnost. Kolagen Curapil je prochází patentovanou metodou hydrolýzy, díky níž je získáván kolagen v té nejvstřebatelnější, a tak i nejefektivnější formě.

Užívejte kolagen v té nejčistší podobě

Curapil Bioaktivní mořský kolagen nabízíme v tom nejryzejším složení bez sladidel, konzervantů či jakýchkoli dalších příměsí. Má neutrální chuť a vůni, a tak jej můžete přimíchat do oblíbeného nápoje. Balení 150 gramů obsahuje 30 dávek čistého bioaktivního mořského kolagenu.


Dávkování

Rozmíchejte 5 g (1 odměrku) Bioaktivního mořského kolagenu ve 200 ml vody, džusu nebo nápoje dle vlastní chuti.


Složení

Čistý hydrolyzovaný rybí (mořský) kolagen typu I a III získaný z těch nejkvalitnějších zdrojů. Denní dávka 5 g obsahuje 5 000 mg* kolagenu nejvyšší kvality. *Referenční hodnota příjmu není nestanovena.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.