Veterinární přípravky

Proactivet Zdravá srst 90 tablet

Značka: PROACTIVET

Veterinární přípravek ZDRAVÁ SRST je výživový komplex, který navíc chutná opravdu jako pamlsek.

645
Doprava zdarma

O produktu: Proactivet Zdravá srst 90 tablet

50095608

Úvod

Váš pejsek nadměrně líná, v noci vás budí, jak moc se drbe, protože ho svědí kůže? Jakékoliv nedostatky ve výživě se odrážejí hlavně na kůži a srsti Vašeho miláčka. Váš pes potřebuje doplnit Omega mastné kyseliny, minerály a vitamíny.

Na kvalitu srsti má vliv soubor několika faktorů:

  • dědičnost – struktura srsti, její délka a barva;
  • vnitřní a vnější parazité – vnější narušitelé: blechy, svrab aj.;
  • zdraví – celková kondice psa souvisí s kvalitou srsti;
  • výživa – má zásadní vliv na kvalitu kůže a srsti.

Problémy se většinou projeví kvůli nedostatku kvalitních bílkovin, nevhodnému složení tuků či nedostatku minerálních látek a vitaminů. Pejsek může být také alergický na nějakou složku potravy. S doplněním potřebných látek vám pomůže výživový komplex ZDRAVÁ SRST.

Šampon nepomůže

Vnější péče o srst, jako je pravidelné šamponování a kartáčování, zbavuje srst nečistot, odumřelých částeček kůže a pomáhá zbavovat kůži mastnoty, pravidelné česání také roznáší kožní mazivo. Tyto vnější aktivity mají vliv na kůži, ne však na kvalitu srsti. Tu je potřeba vyživit správnou a vyváženou stravou. Výživový komplex ZDRAVÁ SRST pomůže vašemu pejskovi získat krásnou a zdravou srst. NAVÍC mají tablety hovězí a sýrovou příchuť, takže budou vašemu pejskovi chutnat jako pamlsek.

Dávkování:

Hmotnost zvířete

Do 8 kg

8–16 kg

16–33 kg

Iniciační denní dávka
(první čtyři týdny)

½ tablety

1 tableta

2 tablety

Pokračovací denní dávka

½ tablety

½ tablety

1 tableta

Složení:

Lecitinový komplex 150 mg, světlicový olej v prášku 50 mg, prášek brutnáku lékařského 50 mg, lněné semínko v prášku 50 mg, rybí olej v suchém prášku 25 mg, vitamin A 125 IU, vitamin D3 12,5 IU, vitamin B1 125 mcg, vitamin B2 125 mcg, vitamin B6 125 mcg, vitamin B12 2 mcg, niacin 1,25 mg, cholin 2,5 mg, inositol 1,25 mg, měď 1,25 mg, mangan 1,25 mg, zinek 1,25 mg, selen 2 mcg v 1 tabletě.

Pomocné látky / příchutě: pivovarské kvasnice, sušená játra odtučněná, příchuť hovězí, příchuť sýrová, třtinový cukr, celulóza, stearan hořečnatý, oxid křemičitý. 

Upozornění:

Jen pro zvířata! Chraňte před dětmi a nepoučenými osobami. Spotřebujte do data uvedeného na obalu a do čtyř měsíců po otevření. Výrobek musí být skladován v suchém prostředí při teplotách 5 až 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením.

 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.