Dentální hygiena

WOOM WHITE+ expandující zubní nit 30 m

Značka: WOOM
Produktová řada: WOOM +

WOOM WHITE+ je expandující zubní nit voskovaná, impregnovaná xylitolem. Zajistí bezpečnou, snadnou a efektivní hygienu mezizubních prostor.

89
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: WOOM WHITE+ expandující zubní nit 30 m

50137728

Úvod

Zubní nit by měla být vaším každodenním pomocníkem, protože přispívá k důkladné ústní hygieně a zdraví ústní dutiny odstraněním plaku a zbytků jídla v mezizubních prostorách. WOOM WHITE+ expandující zubní nit s vlákny Riser® odstraňuje až o 40 % více plaku než běžná nit, protože její vlákna během použití nabydou na objemu. Nit je voskovaná přírodním včelím voskem, snadno se zavádí do mezizubních prostor a jednoduše se s ní pracuje. Je impregnována xylitolem, který zajišťuje ještě lepší čisticí efekt. Máta a eukalyptus dodávají pocit svěžesti.

Hlavní vlastnosti:

  • při kontaktu s vlhkostí zvětšuje svůj objem
  • voskováno mikrokrystalickým přírodním včelím voskem
  • snadné a bezpečné použití
  • impregnována xylitolem
  • máta a eukalyptus zajistí pocit svěžesti

Použití

Vytáhněte asi 30 cm nitě, natáhněte ji krátce mezi dva prsty (v délce asi 2 cm) a jemně očistěte prostor mezi zuby, pohybujte nití po povrchu zubu a dávejte pozor, abyste neporanili dásně. Dávejte pozor, aby se nit neprověšovala a držte ji napnutou. Budete ji tak mít zcela pod kontrolou a předejdete poranění dásní. Příčinou prasknutí niti může být zubní kaz v bodu kontaktu zubu nebo špatná výplň.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.