Kosmetika

Weleda Zpět ke kořenům set

Značka: WELEDA

Balíček certifikované přírodní kosmetiky Weleda Zpět ke kořenům přináší Citrusové osvěžující mýdlo a Skin Food – výživný hydratační krém pro každou příležitost.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Weleda Zpět ke kořenům set

50137638

Úvod

Balíček certifikované přírodní kosmetiky Weleda přináší Citrusové osvěžující mýdlo 75 g a Skin Food 75 ml – výživný hydratační krém pro každou příležitost.

Svěžest a krása s přírodními silicemi

  • Citrusové osvěžující mýdlo – přírodní mýdlo s bambuckým máslem a vůní rostlinných silic ze zázvoru a petitgrain – silice hořkého pomerančovníku. Jemné tenzidy důkladně odstraňují nečistoty, rostlinný glycerin a pečující bambucké máslo se starají o hydrataci pokožky už během mytí. Mýdlo vytváří bohatou krémovou pěnu a jeho vůně příjemně vzpruží a povzbudí. Šetřete životní prostředí! Mýdlo má biodegradabilní složení nahradí až dvě 150 ml láhve sprchového gelu.

  • Skin Food – osvěžující krém s lehkou texturou přináší pleti okamžitou hydrataci. Jemně pečuje o pleť obličeje, postará se o krásu vašich rukou, změkčí suchou pokožku loktů či chodidel. Zvláčňuje pokožku a napomáhá její obnově. Třešničkou na dortu všech jeho předností je nezaměnitelná vůně rozmarýnu, levandule a sladkého pomeranče.

Zpět ke kořenům

Připojte se k Weledě a pomozte chránit pokožku Země! V tomto setu najdete jako dárek sáček semínek, se kterým můžete osít a nechat zazelenat až 3 m2 půdy. Stejně jako Skin Food pečuje o mikrobiom naší pokožky, stará se Weleda o pokožku Země – půdní zdroje.


Složení

Citrusové osvěžující mýdlo: Bambucké máslo, esenciální olej ze zázvoru a pomerančovníku hořkého. Skin Food: Mandlový olej, včelí vosk, glycerin, přírodní rostlinné extrakty, přírodní silice.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.