Potraviny a nápoje

Labeta Beránek bez lepku 445 g

Značka: LABETA

Směs na přípravu bezlepkového velikonočního beránka Labeta je založena na rýžové a kukuřičné mouce, přidáte pouze olej, vejce a mléko.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

39
Ušetříte 13%

Původní cena:  45 Kč  ·  sleva 6 Kč

Cena za 100 g: 8,76 Kč

Nejnižší cena před slevou: 45 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Labeta Beránek bez lepku 445 g

50137867

Úvod

Pokud si neumíte představit Velikonoce bez beránka na stole, ale nejste kamarádi s lepkem, vyzkoušejte Labeta směs na bezlepkového beránka. Je založena na rýžové a kukuřičné mouce, přidáte pouze mléko, olej a vejce a můžete péct. Potěší vás nejen snadná příprava, ale také skvělá chuť, která k Velikonocům prostě patří.

Hlavní vlastnosti:

  • bezlepková směs na beránka
  • z rýžové a kukuřičné mouky
  • snadná příprava
  • přidáte jen mléko, olej a vejce
  • skvělá chuť

Složení

Cukr, bramborový škrob, rýžová mouka, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, kypřicí látky (uhličitany sodné, difosforečnany), zahušťovadlo: guma guar, látka zlepšující mouku: fosforečnany vápenaté, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citronová.


Použití

V míse smícháme obsah sáčku, 3 vejce, 100 ml rostlinného oleje, 200 ml mléka a šleháme elektrickým šlehačem 3 – 4 minuty do hladkého těsta. Formu na beránka vymažeme máslem, vysypeme kukuřičnou, nebo jinou bezlepkovou moukou a vylijeme těstem. Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 160 °C přibližně 40 minut. Před vyjmutím z trouby zkontrolujeme špejlí, zda je beránek propečený. Upečeného beránka necháme 5 minut zchladnout ve formě, poté na formu přiklopíme prkénko, opatrně otočíme a vyklopíme. Zchladlého beránka můžeme pocukrovat, ozdobit polevou nebo máslovým krémem. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.