Potraviny a nápoje

Labeta Rýžová mouka hladká bez lepku 250 g

Značka: LABETA
4.0

Bezlepková rýžová mouka Labeta poslouží jako částečná nebo úplná náhrada pšeničné mouky, je jemná a lehce stravitelná.

45

Cena za 100 g: 18,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Labeta Rýžová mouka hladká bez lepku 250 g

50137873

Úvod

Rádi zkoušíte nové chutě a konzistence, nebo se jednoduše vyhýbáte lepku? Rozhodně vyzkoušejte rýžovou hladkou mouku, se kterou můžete částečně nebo úplně nahradit pšeničnou mouku. Hodí se k přípravě sladkých i slaných pokrmů, k zahušťování omáček a polévek, k pečení i vaření. Rýžová mouka má velmi podobné vlastnosti jako pšeničná, těsto z ní se dá velmi tence vyválet a využít třeba na přípravu nudlí. Navíc je mouka lehce stravitelná.

Hlavní vlastnosti:

  • rýžová mouka bez dalších přísad
  • přirozeně bez lepku
  • lehce stravitelná
  • výborná na pečení a k zahušťování
  • těsto má podobné vlastnosti jako z pšeničné mouky

Složení

Rýžová mouka 100 %.


Použití

Při pečení se obvykle míchá s jinými druhy mouky (pohanková či kukuřičná). Těsto z rýžové mouky je pevné, v mnoha ohledech podobné těstu ze pšeničné mouky – i když ne tak pružné. Z rýžové mouky můžete vyválet velice tenký plátek, ze kterého můžete nakrájet nudle a ve vodě se nerozpadnou.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.