Ostatní příkrmy

Good Gout BIO Jahodový dezert s jablkem 2x100 g

Značka: GOOD GOUT
5.0

Good Gout BIO Jahodový dezert s jablkem je mléčný příkrm s ovocem pro děti od ukončeného 6. měsíce. Má jemnou krémovou konzistenci a přirozeně sladkou chuť zralého ovoce.

105

Cena za 100 g: 52,50 Kč

Maximální povolený počet: 1 ks
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Good Gout BIO Jahodový dezert s jablkem 2x100 g

50137436

Úvod

Mléčný příkrm s ovocem pro kojence a malé děti. Good Gout BIO Jahodový dezert s jablkem je vyrobený z plnotučného mléka s jogurtovou kulturou, jablečného a jahodového pyré, tapioky a kapky citronové šťávy. Přesnídávka plná chutí a vůní má jemnou krémovou konzistenci a je vhodná pro děti od ukončeného 6. měsíce.

Hlavní vlastnosti

  • mléčný příkrm s jablkem a jahodami
  • pro děti od ukončeného 6. měsíce
  • pasterováno

Složení

65 % bio plnotučné MLÉKO, 13 % bio jablečné pyré, voda, 6 % bio jahodové pyré, 3,8 % tapioková mouka, 2 % koncentrované bio jablečné šťávy, koncentrovaná bio citronová šťáva; zahušťovadlo: pektin, jogurtová kultura. Nenahrazuje mateřské ani pokračovací kojenecké mléko. Obsahuje LAKTÓZU. Alergeny jsou vyznačeny VELKÝMI PÍSMENY. Pasterizováno. Tepelně upraveno. Baleno v ochranné atmosféře. Výrobek ekologického zemědělství.


Použití

Po odstranění víčka můžete rovnou servírovat nebo obsah přendejte do misky. Před otevřením uchovávejte v chladu a suchu, po otevření co nejrychleji spotřebujte.


Upozornění

Mléčný příkrm pro kojence a malé děti od ukončeného 6. měsíce, pokud lékař neurčí jinak. Potravina pro zvláštní výživu. Nenechávejte děti do 36 měsíců s víčkem bez dozoru. Nikdy nedávejte sáček do mikrovlnné trouby.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.