Kosmetika

Feel Eco Hypoalergenní sprchový gel Baby 200 ml

Značka: FEEL ECO

Feel Eco Baby koupelový a sprchový hypoalergenní gel je určen pro mytí jemné dětské pokožky a kratších vlásků pro děti od pozdnějšího kojeneckého věku. Šetrně myje a nevysušuje pleť.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

159
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Feel Eco Hypoalergenní sprchový gel Baby 200 ml

50134807

Úvod

Feel Eco Baby koupelový a sprchový hypoalergenní gel je určen pro mytí jemné dětské pokožky a kratších vlásků pro děti od pozdnějšího kojeneckého věku, kdy je kožní ochranná funkce z velké části vyvinuta a děti ocení pěnivý zážitek z koupele bez pocitu vysušení po koupeli. Přírodní složení obsahuje pouze snadno rozložitelné PEG-free a sulfate-free mycí složky. Hypoalergenní test bezpečnosti HRIPT (Human Repeat Insult Patch Test) zaručuje vhodnost použití pro ekzematiky, alergiky a osoby s citlivou pokožkou.

Hlavní vlastnosti:

  • chrání a vyživuje jemnou dětskou pokožku
  • přírodní složení, bez parfémů
  • snadno biologicky rozložitelné

Použití

Malé množství produktu nalijte do navlhčených dlaní a rychlým pohybem vytvořte bohatou pěnu. Rovnoměrně ji rozdělte mezi různé partie těla, kde se po kontaktu s vodou dále napění. Po umytí pokožku opláchněte vodou, po osušení zůstává ošetřena tenkým filmem obsahujícím vitamin E, hydratační faktor a panthenol. Při oplachování chraňte oči před vniknutím pěny.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.