Kosmetika

Proktis-M Čisticí pěna 150 ml

Značka: PROKTIS
5.0

Čisticí pěna Proktis-M se zklidňujícím, zvláčňujícím a chladicím účinkem je vhodná ke každodenní hygieně perianální sliznice, zvlášť po chirurgických zákrocích a při přítomnosti proktologických problémů.

419
Doprava zdarma

O produktu: Proktis-M Čisticí pěna 150 ml

50119638

Úvod

Speciální čisticí pěna se zklidňujícím, zvláčňujícím a chladicím účinkem je vhodná ke každodenní hygieně perianální sliznice. Jelikož k čištění není potřeba mechanického tření, je tato pěna zvlášť vhodná po operacích a při přítomnosti proktologických patologických stavů.

Hlavní vlastnosti:

  • jemně čistí perianální sliznici
  • zklidňuje, zvláčňuje a chladí
  • ideální po chirurgických zákrocích a při proktologických potížích

Použití

Denní čištění perianální sliznice po operacích a při přítomnosti proktologických patologických stavů. Před použitím dobře protřepejte. Držte nádobku dnem vzhůru, jemným stiskem trysky aplikujte produkt přímo na perianální sliznici ze vzdálenosti asi 10 cm. Před opláchnutím vodou počkejte 20-30 sekund. Osušte lehkými doteky měkkého ručníku.


Upozornění

POUZE K ZEVNÍMU POUŽITÍ! Nepolykejte. Vyhněte se kontaktu s očima. Pozor: nádoba je pod tlakem, při zahřívání se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C/122 °F. Uchovávejte mimo dosah dětí. 7% hmotnosti obsahu je hořlavých. Zamezte styku s očima. Tato nádoba neobsahuje hnací plyny škodlivé pro ozonovou vrstvu. Nepoužívejte po uplynutí doby použitelnosti nebo pokud je balení otevřeno nebo poškozeno.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.