Potraviny a nápoje

Labeta Proteinové palačinky bez lepku 115 g

Značka: LABETA

Sypká směs Labeta na přípravu bezlepkových palačinek nebo lívanců. S vysokým obsahem proteinů, bez lepku.

45

Cena za 100 g: 39,13 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Labeta Proteinové palačinky bez lepku 115 g

50137874

Úvod

Milujete palačinky a lívance, ale nebaví vás odvažování surovin? Vyhýbáte se lepku? Přímo pro vás je tu směs na proteinové palačinky Labeta! Chutná směs s vysokým obsahem bílkovin už nepotřebuje moc péče – stačí přidat mléko a vejce (případně droždí) a vrhnout se na smažení. Hotové palačinky nebo lívance si pak ozdobte dle vlastních preferencí – ovocem, čokoládou, džemem nebo skořicovým cukrem: je to jen na vás. Vyzkoušet můžete také slanou úpravu palačinek, která se skvěle hodí jako rychlý oběd či večeře.

Hlavní vlastnosti:

  • z rýžové a kukuřičné mouky
  • směs obsahuje sójový protein
  • bez přidaného cukru
  • rychlá příprava
  • ze směsi lze připravit také lívance

Složení

Sójový proteinový koncentrát 45 %, rýžová mouka, kukuřičná mouka, stabilizátor: fosforečnany vápenaté. Může obsahovat mléko, skořápkové plody, vejce a hořčici.


Použití

PALAČINKY (8 ks): smícháme 500 ml mléka s obsahem sáčku, přidáme 2 vejce, vyšleháme do hladkého těsta a necháme 2 minuty odpočinout. Na pánvi lehce potřené olejem smažíme tenké palačinky.

LÍVANCE (14 ks): smícháme 300 ml teplého mléka s obsahem sáčku, přidáme 2 vejce a 1/2 lžičky sušeného droždí. Vyšleháme do hladkého těsta a necháme 2 minuty odpočinout. Na dostatečném množství oleje smažíme za pomoci lžíce lívanečky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.