Kosmetika

Milva Šampon regenerační 500 ml

Značka: MILVA

Regenerační šampon Milva obsahuje kombinaci bio-keratinu a chininu střiženou na míru poškozeným, vyčerpaným a oslabeným vlasům. Obnovuje vitalitu vlasů a vrací účesu objem.

139
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Milva Šampon regenerační 500 ml

50138561

Úvod

Nejsou vaše vlasy zrovna v kondici? Barvení, tepelná úprava vlasů a další styling může snadno narušit jejich strukturu, vlasy jsou pak vysušené, lámou se a třepí. Regenerační šampon Milva obsahuje kombinaci bio-keratinu a chininu střiženou na míru poškozeným, vyčerpaným a oslabeným vlasům. Keratin pomáhá zacelit a uhladit povrch vlasového vlákna, chinin zpevňuje vlasové folikuly a podporuje růst silných vlasů. Složení šamponu doplňuje extrakt z bambusu, aby navrátil vašim vlasům elasticitu a ohebnost.

Výsledek

  • vyživuje a regeneruje vlasy, podporuje jejich růst
  • zabraňuje lámání a třepení vlasů
  • obnovuje vitalitu vlasů a pomáhá vašemu účesu vrátit objem

Složení

Obsahuje hydratační glycerin, keratin, lecitin, extrakt z bambusových listů, chinin a přírodní SLS, vyrobené na rostlinné bázi. 99,3 % přírodních ingrediencí.


Použití

Přiměřené množství šamponu (5-10 ml) naneste na dobře navlhčené vlasy. Jemně jej vmasírujte do vlasové pokožky a vytvořte pěnu. Nechte asi 5 minut působit, a nakonec důkladně opláchněte. Pokud hledáte přípravek s chininem pro suché, slabé a mimořádně choulostivé vlasy, pak je Milva Šampon regenerační tím nejvhodnějším.


Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.