Kosmetika

Milva Šampon hydratační hloubkově čisticí 200 ml

Značka: MILVA

Hloubkově čisticí hydratační šampon Milva s bílým jílem zbavuje vlasy nánosů kosmetických přípravků i jiných nečistot. Revitalizuje vlasy a vrací jim přirozenou hebkost.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

89
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Milva Šampon hydratační hloubkově čisticí 200 ml

50138582

Úvod

Zbavte se nánosů kosmetických přípravků! Hloubkově čisticí hydratační šampon Milva obsahuje bílý jíl a detergenty rostlinného původu, které perfektně rozpouští maz a jsou nekompromisní k chemickým i mechanickým nečistotám nahromaděným ve vlasech. Hydratační složky a fytokomplex z kopřivy, kostivalu a jetele revitalizují vlasy a dodávají jim přirozenou hebkost.

Výsledek

  • šampon je velmi šetrný a zároveň nekompromisní ke každodenním nečistotám, které poškozují vlasy a ztěžují následný styling
  • zbavuje vlasy zbytků stylingových produktů nebo jiného chemického ošetření
  • vlasy jsou hydratované, hebké a lehce se rozčesávají 

Složení

Obsahuje hydratační glycerin, extrakt z kopřivy, aminokyseliny z pšenice, extrakt z kořene kostivalu, extrakt z jetele, kaolin a přírodní SLS, vyrobené na rostlinné bázi. 80,54 % přírodních ingrediencí.


Použití

Přiměřené množství šamponu (5-10 ml) naneste na dobře navlhčené vlasy. Jemně jej vmasírujte do vlasové pokožky a vytvořte pěnu. Nechte asi 5 minut působit, a nakonec důkladně opláchněte. Používejte šampon před každým novým stylingem.


Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.