Kosmetika

Milva Šampon proti ztrátě a řídnutí vlasů pro muže 200 ml

Značka: MILVA
5.0

Milva Šampon proti ztrátě a řídnutí vlasů pro muže zpevňuje vlasové folikuly a strukturu vlasů, podporuje růst vlasů a pomáhá vašemu účesu vrátit objem.

119
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Milva Šampon proti ztrátě a řídnutí vlasů pro muže 200 ml

50138584

Úvod

Šampon pro muže s kofeinem a chininem. Milva Šampon proti ztrátě a řídnutí vlasů obsahuje extrakty z břečťanu a jetele lučního, které spolu s chininem biologicky aktivním kofeinem podporují mikrocirkulaci ve vlasové pokožce, a tím zaručují vlasům zvýšený přísun živin. Aktivní látky zpevňují vlasové folikuly a strukturu vlasů, podporují růst vlasů. Pravidelné a dlouhodobé používání tohoto přípravku (až 12-16 týdnů) zlepšuje stav vlasů a viditelně zvyšuje jejich objem. Hydratační složka glycerin zajišťuje, že vlasy nebudou po umytí vysušené. 

Výsledek

  • zpevňuje vlasové folikuly i strukturu vlasů
  • stimuluje spící vlasové folikuly, podporuje růst vlasů
  • zvyšuje hustotu vlasů

Složení

Obsahuje hydratační glycerin, extrakt z břečťanu a jetele lučního, kofein, chinin a přírodní SLS, vyrobené na rostlinné bázi. 87,07 % přírodních ingrediencí.


Použití

Přiměřené množství šamponu (5-10 ml) naneste na dobře navlhčené vlasy. Jemně jej vmasírujte do vlasové pokožky a vytvořte pěnu. Nechte asi 5 minut působit, a nakonec důkladně opláchněte. Šampon je vhodný i k častému mytí. Můžete jej doplnit vlasovou vodou chinin a kofein.


Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.