Péče o dítě

Infantino Zvířátka do koupele šroubovací 3 ks

Značka: INFANTINO

Infantino Tři dvoudílné šroubovací postavičky mořských živočichů – chobotnice, žáby a mořského koníka zajistí vašemu dítěti spoustu zábavy při koupání. Vhodné pro děti od narození.

Velikost balení
225
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Infantino Zvířátka do koupele šroubovací 3 ks

50138344

Úvod

Tři dvoudílné šroubovací postavičky mořských živočichů – chobotnice, žáby a mořského koníka zajistí vašemu dítěti spoustu zábavy při koupání. Horní a spodní díly postaviček lze spolu libovolně kombinovat a vytvářet tak pokaždé jiné figurky. Při zmáčknutí figurky stříkají vodu pro ještě více zábavy ve vaně. Dvoudílné provedení umožňuje figurky po skončení koupele rozšroubovat, důkladně opláchnout a nechat zcela vyschnout. Postavičky zvířátek můžete skladovat v průhledné nádobě s víkem a otvory ve spodní části, která je součástí balení. Vhodné pro děti od narození.

Hlavní vlastnosti:

  • figurky můžete libovolně kombinovat
  • skvěle zabaví při koupání
  • vhodné od narození

O značce

Infantino vyrábí produkty pro malé děti. Hračky mají výrazné barvy, podporují kreativitu, představivost a rozvíjí dětskou hru. Vyberte si designové hrací deky, kolotoče, nosítka, hračky na kočárek, ale i kousátka, chrastítka nebo hračky, které zabaví malé neposedy během cesty autem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.