Péče o dítě

Tommee Tippee Netekoucí hrnek Superstar 300 ml 1 ks růžový

Naučte své dítě pít z běžného hrnečku. Netekoucí hrnek Tommee Tippee Superstar 6m+ Pink usnadňuje dětem přechod z lahvičky se savičkou na lahvičku s pítkem.

219
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Tommee Tippee Netekoucí hrnek Superstar 300 ml 1 ks růžový

50138329

Úvod

Naučte své dítě pít z běžného hrnečku. Netekoucí hrnek s měkkým pítkem Tommee Tippee Superstar usnadňuje nejmenším dětem přechod z lahvičky se savičkou na lahvičku s pítkem. Dokonale těsní, aby pití při nevydařených pokusech nevyteklo. Dětský hrnek Tommee Tippee má vnitřní objem 300 ml, díky tomu budete mít perfektní přehled o pitném režimu vašeho miminka. Prostorné postranní úchyty se budou velmi dobře držet i v malých dětských ručičkách. Snadno se udržuje, stačí jej rozložit na dva díly a vložit do myčky. Hrneček v růžové barvě je vhodný pro děti od 6 měsíců. Bez BPA.

Hlavní vlastnosti:

  • netekoucí hrnek
  • nabízí celkový objem 300 ml
  • speciální úchyty pro malé dětské ručičky
  • utěsněné víčko zabraňuje vytékání
  • od 6 měsíců věku

O značce

Britská značka Tommee Tippee® se zaměřuje na sortiment kojeneckých potřeb a dalších produktů, které vám pomohou usnadnit péči o miminko. Firma při navrhování svých výrobků spolupracuje s předními lékaři a ortodontisty a přizpůsobuje je potřebám současného života rodin s dětmi.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.