Kosmetika

Belathena HA Essence oční sérum 10x7,5 ml

Značka: BELATHENA

Belathena HA Essence oční sérum bylo vyvinuto pro ženy, které chtějí řešit kruhy pod očima, zarudlou pleť nebo nepravidelnou hyper-pigmentaci pokožky. Vyhlazuje jemné vrásky.

Velikost balení
4 390
Doprava zdarma

O produktu: Belathena HA Essence oční sérum 10x7,5 ml

50139068

Úvod

Komplexní koncentrované sérum pro extrémně citlivé okolí očí. Belathena HA Essence oční sérum bylo vyvinuto pro ženy, které chtějí řešit kruhy pod očima, zarudlou pleť nebo nepravidelnou hyper-pigmentaci pokožky. Účinná koncentrace niacinamidu (vitamínu B3) a HA zesvětluje hyper-pigmentovaná místa a má foto-protektivní účinky. Matrix vysoce koncentrované hyaluronové kyseliny kontinuálně doplňuje do pokožky vodu a zvláčňuje ji a vyhlazuje jemné vrásky. Sérum nedráždí ani nepálí a je určeno pro každodenní péči o citlivou pleť, až na 7 měsíců používání.

Výsledek

  • zesvětluje kruhy pod očima
  • hydratuje, vyhlazuje jemné vrásky
  • foto-protektivní účinky

Složení

Niacin – vitamin B3, hyaluronát sodný, alantoin, madecassoside (inovativní aktivní látka z pupečníku asijského působící proti vráskám), extrakt ze semen baobabu, lecithin, ceramidy, vitamin E.


Použití

Pro redukci tmavých kruhů pod očima či nepravidelných pigmentací pleti aplikujte sérum na vybraná místa 2x denně, nejlépe ráno a večer. Pokud budete používat sérum jako prevenci v rámci anti-age péče, aplikujte jej na pleť alespoň 1x denně.


Upozornění

Nepoužívejte v místech kožních problémů (rány, ekzém, dermatitida).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.