Potraviny a nápoje

NATU Karamella se špetkou soli 300 g

Značka: NATU

Ořechová pomazánka NATU Karamella je vyrobena z 88 % oříšků, s kokosovým karamelem, vanilkou a špetkou soli. Její lahodnou chuť si zamilujete po první lžičce.

199

Cena za 100 g: 66,33 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: NATU Karamella se špetkou soli 300 g

50139094

Úvod

Patříte-li mezi milovníky oříšků, určitě vyzkoušejte NATU Karamellu! Ořechová pomazánka z nejsladších oříšků (kešu, loupaných mandlí a lískových oříšků) zjemněná kokosovým karamelem vás dostane po první lžičce! Obsah oříšků je celých 88 %, jejich chuť podtrhuje Bourbon vanilka z Madagaskaru a špetka himalájské soli. Krém neobsahuje umělé konzervanty, náhradní sladidla ani palmový olej, je bez laktózy a vhodný i pro vegany. Ochutnejte a pochopíte, že jedna lžička nikdy nestačí.

Hlavní vlastnosti:

  • lahodná pomazánka z mixovaných ořechů
  • podíl ořechů 88 %
  • kokosovo-karamelová chuť s lehce slaným nádechem
  • vhodná i pro vegany
  • bez laktózy

Složení

88 % ořechy (mandle loupané, kešu ořechy, lískové ořechy), kokosový cukr, Bourbon vanilka, 0,2% himalájská růžová sůl. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, arašídů, sezamu a siřičitanů.


Použití

Jemná krémová konzistence Karamelly vybízí k ochucení ovesných kaší, smoothies nebo ozdobení dezertů jako jsou palačinky, bábovky a muffiny. Lehce vás svede i k ujídaní přímo ze skleničky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.