Potraviny a nápoje

NATU NATUTY Kakao BIO 85 g

Značka: NATU

NATU NATUTY je nutričně kompletní jídlo z přírodních surovin v BIO kvalitě, které vás zasytí na 4 a více hodin a připravené je za 30 vteřin.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: NATU NATUTY Kakao BIO 85 g

50139099

Úvod

Pokud se chcete stravovat zdravě a vyváženě, i když zrovna nemáte čas připravit si kvalitní plnohodnotné jídlo, sáhněte po NATUTY! Nutričně kompletní jídlo z přírodních surovin v BIO kvalitě vás zasytí na 4 a více hodin a připravené je za 30 vteřin. NATUTY je nízkosacharidové jídlo, které obsahuje vše, co vaše tělo potřebuje v ideálním poměru a ve vysoce vstřebatelné formě – 27 esenciálních živin, vitamínů a minerálních látek přírodního původu. Je vhodné pro vegany, celiaky i low carb stravování. Tuto zdravou rychlovku využijete v práci, po sportu, na výletech nebo jako super rychlou výživnou snídani.

Nutričně i chuťově vyvážené jídlo

Každá porce je vytvořena tak, aby obsahovala přibližně 1/5 denní potřeby energie (400 kilokalorií), nahradí tak plně hlavní chod. Obsahuje pouze 22 gramů sacharidů a dodá vašemu tělu všechny potřebné látky v přírodní formě. V NATUTY kakao je použito kakao pocházející z plantáží v Dominikánské republice. Kakaové boby se zde suší na slunci a fermentují tradičním způsobem. Zdejší kakaové boby jsou pěstovány v rámci ekologického zemědělství, tedy bez použití pesticidů a fungicidů, které se jinak hojně používají při dozrávání kakaových lusků. Kromě neodolatelné chuti nabízí kakao velké množství mikronutrientů, jako je hořčík, fosfor nebo zinek. Dopřejte si skutečnou chuť mrazem sušeného kokosu, křupavých makadamových ořechů, tmavého kakaa a voňavé aronie.

Hlavní vlastnosti:

  • lahodné hlavní jídlo, které vám dodá vše, co vaše tělo potřebujete
  • zasytí minimálně na 4 hodiny
  • vysoký obsah bílkovin rostlinného původu
  • obsahuje kousky ořechů
  • bez lepku, laktózy a sóji
  • RAW kvalita
  • vegan
  • vydatná snídaně, oběd nebo jídlo na cesty

Složení

Hrachový protein*, bezlepkový celozrnný oves*, panela*, kokosová dužina*, lněné semeno*, mandle*, makadamové ořechy*, kakaový prášek* plnotučný, slunečnicový lecitin, aronie (černý jeřáb)*, černý rybíz*, acerola*, mořská řasa (Lithothamnion sp.), extrakt z žampionu dvouvýtrusého*, guarová guma*, přírodní aroma. *produkt ekologického zemědělství. Může obsahovat stopy jiných ořechů.


Použití

Do láhve vsypte obsah sáčku. Přidejte 250 ml vody a dobře promíchejte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.