Potraviny a nápoje

NATU Superkaše ACAI s dračím ovocem a jahodami 400 g

Značka: NATU
5.0

NATU Superkaše ACAI s dračím ovocem a jahodami je přirozeně bezlepková kaše z ovesných vloček a mrazem sušeného ovoce, které si uchovává svěží chuť i vůni.

Akce 4 za cenu 3 Při nákupu 4 ks vybraných produktů značky NATU v libovolné kombinaci získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
Velikost balení
199

Cena za 100 g: 49,75 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: NATU Superkaše ACAI s dračím ovocem a jahodami 400 g

50139102

Úvod

Přirozeně bezlepková kaše z ovesných vloček ochucená exotickým ovocem. NATU Superkaše ACAI s dračím ovocem a jahodami má vysoký obsah vlákniny a neobsahuje přidaný cukr. O báječnou chuť se postará mrazem sušené ovoce, které si uchovává svěží barvu a vůni. Chuť doplňuje kokos a mouka z tygřích ořechů. Ovesné vločky jsou lehce stravitelné a jsou zdrojem komplexních sacharidů, které navozují dlouhodobý pocit sytosti. Díky praktickému balení v tubusu si snadno můžete určit porci dle své chuti a aktuálního hladu. Z balení připravíte přibližně 7-8 porcí.

Hlavní vlastnosti:

  • bez přidaného cukru
  • s vysokým obsahem vlákniny
  • vhodné i pro vegany
  • bez laktózy
  • bez lepku

Složení

Ovesné bezlepkové vločky, strouhaný kokos, mouka z tygřích ořechů, 8 % mrazem sušené jahody, 4 % mrazem sušené dračí ovoce prach, 3 % acai prášek.


Použití

50 g směsi (cca 5 polévkových lžic) zalijte 100 ml horké vody nebo teplého mléka. Dobře promíchejte a nechte 2 minuty odstát. Hotovou kaši můžete osobitě dozdobit lyofilizovaným ovocem, oříšky nebo ořechovými krémy. Pokud se neobejdete bez výrazné sladké chuti, můžete sáhnout po přírodních sladidlech jako jsou rýžový, špaldový nebo jablečný sirup.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.