Potraviny a nápoje

Alpro Mandlový nápoj 1 l

Značka: ALPRO

100% rostlinný mandlový nápoj Alpro je chutnou alternativou kravského mléka. Je přirozeně bezlaktózový, s nízkým obsahem tuků a cukrů, a je vhodný i pro vegetariány.

Skladem na e-shopu
59
Ušetříte 34%

Původní cena:  89 Kč  ·  sleva 30 Kč

Cena za 1 litr: 59,00 Kč

Nejnižší cena před slevou: 89 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Alpro Mandlový nápoj 1 l

50138779

Úvod

Hledáte chutnou a zdravou alternativu kravského mléka? Sáhněte po Alpro mandlovém nápoji! Nejen, že si na něm skutečně pochutnáte, ale uděláte něco dobrého i pro planetu. Mandle pochází ze středomořských tradičních mandlových sadů. Mandle potřebují k růstu mnoho vody, v této lokalitě je však tolik přírodních dešťových srážek, které zajistí 90 % zavlažování. Rostlinná alternativa s nahořklou oříškovou chutí potěší nejen vegetariány. Nápoj má nízký obsah cukrů a přirozeně nízký obsah tuku, takže si jej můžete vychutnat skutečně bez výčitek. Navíc je zdrojem vápníku, vitamínů B12, B2, E a D. Ať už se rozhodnete přidat si jej do ranních cereálií, smoothie, použít jej při vaření nebo prostě pít jen tak, rozhodli jste se správně!

Budoucnost naší planety je rostlinná!

Občas je těžké zbavit se starých návyků, s Alpro rostlinnými alternativami to ale pro vás bude hračka. Udělejte i vy alespoň malý krok vpřed, protože i ten může znamenat velkou změnu pro planetu i pro vás. Alpro rostlinné produkty mají celkově přirozeně menší uhlíkovou stopu i menší spotřebu vody než jejich živočišná konkurence. Navíc jsou plněné do recyklovaných,  recyklovatelných a rostlinných obalů. Alpro se snaží inspirovat kohokoli na téhle planetě, kdo má chuť něco změnit.

Alpro Mandlový nápoj 1 l2

Hlavní vlastnosti:

  • přirozeně bez laktózy
  • 100% rostlinné
  • vyrobené z jemně pražených středomořských mandlí
  • vegetariánské
  • přirozeně s nízkým obsahem tuku a nasycených tuků
  • zdroj vápníku
  • obsahuje vitamíny B2, B12,E a D

Složení

Pitná voda, mandle (2,3 %), cukr, fosforečnan vápenatý, mořská sůl, stabilizátory (karubin, guma gellan), emulgátor (slunečnicové lecitiny), vitaminy (B2, B12, E, D2), přírodní aroma. Může obsahovat stopy skořápkových plodu (ne arašídy). Alergeny jsou ve složení vyznačené tučným písmem.


Upozornění

Uchovejte při teplotě do 25 °C. Po otevření uchovejte v chladničce (max 7 °C).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.