Potraviny a nápoje

Alpro Sójový nápoj neslazený 1 l

Značka: ALPRO
5.0

100% rostlinný sójový nápoj Alpro je chutnou alternativou kravského mléka. Je přirozeně bezlaktózový, neobsahuje přidaný cukr ani sladidla, a je vhodný i pro vegetariány.

Cena 49 Kč/ks při nákupu 6 ks Při nákupu 6 ks produktu Alpro Sójový nápoj 1 l nebo Alpro Sójový nápoj neslazený 1 l v libovolné kombinaci získáte cenu 49 Kč/ks. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
Skladem na e-shopu
79

Cena za 1 litr: 79,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Alpro Sójový nápoj neslazený 1 l

50138784

Úvod

Hledáte chutnou a zdravou alternativu kravského mléka? Sáhněte po Alpro sójovém nápoji! Má výtečnou chuť, která potěší nejen vegetariány. Kromě toho, že si na něm skutečně pochutnáte, ale uděláte něco dobrého i pro planetu. Sója, použitá k výrobě, neohrožuje deštné pralesy a není ani geneticky modifikovaná. Nápoj je přirozeně bezlaktózový, neobsahuje přidaný cukr ani sladidla, má nízký obsah nasycených tuků a je skvělým zdrojem vysoce kvalitních bílkovin, vlákniny, vápníku a vitamínů B2, B12 a D, takže si jej můžete vychutnat naprosto bez výčitek. Ať už se rozhodnete přidat si jej do ranních cereálií, smoothie, použít jej při vaření nebo prostě pít jen tak, rozhodli jste se správně!

Budoucnost naší planety je rostlinná!

Občas je těžké zbavit se starých návyků, s Alpro rostlinnými alternativami to ale pro vás bude hračka. Udělejte i vy alespoň malý krok vpřed, protože i ten může znamenat velkou změnu pro planetu i pro vás. Alpro rostlinné produkty mají celkově přirozeně menší uhlíkovou stopu i menší spotřebu vody než jejich živočišná konkurence. Navíc jsou plněné do recyklovaných, recyklovatelných a rostlinných obalů. Alpro se snaží inspirovat kohokoli na téhle planetě, kdo má chuť něco změnit.

Alpro Sójový nápoj neslazený 1 l4

Hlavní vlastnosti:

  • přirozeně bez laktózy
  • 100% rostlinné
  • vegetariánské
  • přirozeně s nízkým obsahem nasycených tuků
  • bez přidaného cukru a sladidel
  • zdroj vysoce kvalitní bílkoviny
  • zdroj vápníku a vlákniny
  • obsahuje vitamíny B2, B12 a D

Složení

Sójová složka (pitná voda, loupané sójové boby (8,7 %)), regulátory kyselosti (fosforečnany draselné), uhličitan vápenatý, aromata, mořská sůl, stabilizátor (guma gellan), vitaminy (B2, B12, D2). Alergeny jsou ve složení vyznačené tučným písmem.


Upozornění

Uchovejte při teplotě do 25 °C. Po otevření uchovejte v chladničce (max 7 °C).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.