Potraviny a nápoje

Alpro Kokosový nápoj neslazený 1 l

Značka: ALPRO

100% rostlinný kokosový neslazený nápoj Alpro je chutnou alternativou kravského mléka. Je přirozeně bezlaktózový, bez přidaného cukru a je vhodný i pro vegetariány.

Cena 49 Kč/ks při nákupu 6 ks Při nákupu 6 ks Alpro rostlinných nápojů 1 l v libovolné kombinaci (mimo Alpro Sójový nápoj 1 l a Alpro Sójový nápoj neslazený 1 l, na které platí akce zvlášť) získáte cenu 49 Kč/ks. Akce platí do 30. 04 2024 nebo do vyprodání zásob.
Skladem na e-shopu
89

Cena za 1 litr: 89,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Alpro Kokosový nápoj neslazený 1 l

50138786

Úvod

Hledáte chutnou a zdravou alternativu kravského mléka? Sáhněte po Alpro kokosovém nápoji! Nejen, že si na něm skutečně pochutnáte, ale uděláte něco dobrého i pro planetu. Kokosy použité pro výrobu Alpro nápoje pocházejí z jihovýchodní Asie, kde jsou kokosové palmy původním stromem a přirozenou součástí ekosystému. Rostlinná alternativa s chutí Karibiku a tropického slunce potěší nejen vegetariány. Nápoj není doslazován, má osvěžující chuť s kapkou kokosové vody, a má přirozeně nízký obsah tuku, takže si jej můžete vychutnat skutečně bez výčitek. Navíc je zdrojem vápníku, vitamínů B12 a D. Ať už se rozhodnete přidat si jej do ranních cereálií, smoothie, použít jej při vaření nebo prostě pít jen tak, rozhodli jste se správně!

Budoucnost naší planety je rostlinná!

Občas je těžké zbavit se starých návyků, s Alpro rostlinnými alternativami to ale pro vás bude hračka. Udělejte i vy alespoň malý krok vpřed, protože i ten může znamenat velkou změnu pro planetu i pro vás. Alpro rostlinné produkty mají celkově přirozeně menší uhlíkovou stopu i menší spotřebu vody než jejich živočišná konkurence. Navíc jsou plněné do recyklovaných,  recyklovatelných a rostlinných obalů. Alpro se snaží inspirovat kohokoli na téhle planetě, kdo má chuť něco změnit.

Alpro Kokosový nápoj neslazený 1 l3

Hlavní vlastnosti:

  • přirozeně bez laktózy
  • 100% rostlinné
  • vegetariánské
  • s nízkým obsahem tuku
  • bez přidaného cukru nebo sladidel
  • zdroj vápníku
  • obsahuje vitamíny B12 a D

Složení

Pitná voda, kokosové mléko (7 %) (kokosový krém, pitná voda), kokosová voda (2,6 %), fosforečnan vápenatý, přírodní kokosové aroma, stabilizátory (guma guar, xanthan, guma gellan), mořská sůl, vitaminy (B12, D2). Může obsahovat stopy skořápkových plodů (ne arašídy).


Upozornění

Uchovejte při teplotě do 25 °C. Po otevření uchovejte v chladničce (max 7 °C).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.