Potraviny a nápoje

Alpro Ovesný nápoj neslazený 1 l

Značka: ALPRO

100% rostlinný ovesný nápoj Alpro je chutnou alternativou kravského mléka. Je přirozeně bezlaktózový, s nízkým obsahem tuků, bez přidaného cukru, a je vhodný i pro vegetariány.

Cena 49 Kč/ks při nákupu 6 ks Při nákupu 6 ks Alpro rostlinných nápojů 1 l v libovolné kombinaci (mimo Alpro Sójový nápoj 1 l a Alpro Sójový nápoj neslazený 1 l, na které platí akce zvlášť) získáte cenu 49 Kč/ks. Akce platí do 30. 04 2024 nebo do vyprodání zásob.
Skladem na e-shopu
89

Cena za 1 litr: 89,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Alpro Ovesný nápoj neslazený 1 l

50138787

Úvod

Hledáte chutnou a zdravou alternativu kravského mléka? Sáhněte po Alpro ovesném nápoji! Má jemnou chuť ovsa, obsahuje vápník a je bohatý na vlákninu. Nejen, že si na něm skutečně pochutnáte, ale uděláte něco dobrého i pro planetu. Oves, použitý k výrobě, pochází z Francie, Belgie a Finska, a nápoj samotný se vyrábí přímo v Belgii. Tím se co nejvíce snižuje uhlíková stopa při dopravě, a zároveň je zde dostatek dešťových srážek, aby vystačily na závlahu úrody bez nutnosti umělého zavlažování. Rostlinná alternativa s příjemnou chutí a obsahem vlákniny, potěší nejen vegetariány. Nápoj je bez přidaných cukrů a sladidel, a má přirozeně nízký obsah tuků, takže si jej můžete vychutnat skutečně bez výčitek. Navíc obsahuje vitamíny B2, B12 a D. Ať už se rozhodnete přidat si jej do ranních cereálií, smoothie, použít jej při vaření nebo prostě pít jen tak, rozhodli jste se správně!

Budoucnost naší planety je rostlinná!

Občas je těžké zbavit se starých návyků, s Alpro rostlinnými alternativami to ale pro vás bude hračka. Udělejte i vy alespoň malý krok vpřed, protože i ten může znamenat velkou změnu pro planetu i pro vás. Alpro rostlinné produkty mají celkově přirozeně menší uhlíkovou stopu i menší spotřebu vody než jejich živočišná konkurence. Navíc jsou plněné do recyklovaných,  recyklovatelných a rostlinných obalů. Alpro se snaží inspirovat kohokoli na téhle planetě, kdo má chuť něco změnit.

Alpro Ovesný nápoj neslazený 1 l4

Hlavní vlastnosti:

  • přirozeně bez laktózy
  • 100% rostlinné
  • vegetariánské
  • přirozeně s nízkým obsahem tuku
  • bez přidaného cukru nebo sladidel
  • bohaté na vlákninu
  • zdroj vápníku
  • obsahuje vitamíny B2, B12 a D

Složení

Ovesná složka (pitná voda, oves (8,7 %)), rozpustná kukuřičná vláknina, slunečnicový olej, uhličitan vápenatý, mořská sůl, stabilizátor (guma gellan), vitaminy (B2, B12, D2). Alergeny jsou ve složení vyznačené tučným písmem.


Upozornění

Uchovejte při teplotě do 25 °C. Po otevření uchovejte v chladničce (max 7 °C).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.