Dentální hygiena

BIOMED Dárková sada Superwhite, Sensitive, Citrus Fresh 3x100 g

Značka: BIOMED
5.0

Dárková sada BIOMED obsahuje tři přírodní zubní pasty bez fluoridu: Superwhite pro jemné a účinné bělení, Sensitive pro posílení skloviny a Biomed Citrus Fresh pro svěží dech.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: BIOMED Dárková sada Superwhite, Sensitive, Citrus Fresh 3x100 g

50138436

Úvod

Darujte svým blízkým komplexní péči o ústní dutinu! Dárková sada BIOMED obsahuje tři přírodní zubní pasty bez fluoridu: Superwhite pro jemné a účinné bělení, Sensitive pro posílení skloviny a Biomed Citrus Fresh pro svěží dech. Zubní pasty jsou vhodné pro celou rodinu, včetně dětí od 6 let a vegetariánů.

BIOMED Supewhite s kokosovým olejem

Z 97 % přírodní zubní pasta BIOMED Superwhite obsahuje celkem 24 složek přírodního původu. Kokosový olej a skořice dodávají zubní pastě zajímavou chuť. Extrakty z papáji a ananasu odstraňují zubní plak a šetrně leští zubní sklovinu. Hydroxyapatit a L-Arginin posilují a obnovují zubní sklovinu vašich zubů a extrakty z plantain banánu a listů břízy zklidňují podrážděné dásně. BIOMED Superwhite jemně bělí zuby až o 1,5 odstínu (v závislosti na původní barvě zubů po 4 týdnech čištění zubů dvakrát denně). 

BIOMED Sensitive s extraktem z hroznových jader

Z 98 % přírodní složení zubní pasty BIOMED Sensitive obsahuje celkem 23 složek přírodního původu. Jedinečná směs voňavého extraktu z jadérek červených hroznů a kadidlového a mateřídouškového oleje pečuje o měkké tkáně. Amorfní hydroxyapatit vápníku, hořčíku, zinku a L-arginin pomáhají posilovat a obnovovat zubní sklovinu a poskytují úlevu od citlivosti zubů. Výtažky z jitrocele, listů břízy a dubové kůry zklidňují dásně. Esenciální oleje z citronové kůry, máty a citrát zinečnatý účinně osvěžují dech

BIOMED Citrus Fresh

Ochrana dásní a posílení zubní skloviny - to vám zajistí zubní pasta BIOMED Citrus Fresh, jejíž složení je z 97 % přírodní. Zubní pasta efektivně čistí a posiluje zubní sklovinu a dodává jí zářivý vzhled. Je ideální na citlivé zuby. Esenciální oleje grepu, mandarinky, citrónu a máty osvěží váš dech a dodají klid tělu i duši. Výtažky ze psyllia, listů břízy a jalovce mají protizánětlivý účinek. Glycerofosfát vápenatý a L-Arginin posilují a obnovují zubní sklovinu vašich zubů. Glukonát zinečnatý a bisabolol předchází vzniku bakterií, které způsobují zápach z úst. Výtažek z ananasu bromelain štěpí bílkoviny plaku.

Hlavní vlastnosti:

  • sada tří zubních past BIOMED
  • bez fluoridu
  • vhodné pro celou rodinu, včetně dětí od 6 let a vegetariánů

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.