Kosmetika

CeraVe Gel proti nedokonalostem 40 ml

Značka: CERAVE

Gel proti nedokonalostem CeraVe redukuje tvorbu černých teček, pupínků a reguluje mazotok. Obsahuje tři esenciální ceramidy, kyselinu glykolovou a mléčnou.

*Sleva 60 Kč při nákupu označených produktů značky CeraVe v minimální hodnotě 290 Kč. *Při nákupu označených produktů značky CeraVe v minimální hodnotě 290 Kč získáte slevu 60 Kč. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
345
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: CeraVe Gel proti nedokonalostem 40 ml

50138729

Úvod

Gel proti nedokonalostem CeraVe redukuje tvorbu černých teček, pupínků a reguluje mazotok. Obsahuje tři esenciální ceramidy, kyselinu glykolovou a mléčnou. Tyto látky účinně bojují proti nedokonalostem a zanechávají pleť matnou a dostatenčně hydratovanou. Produkt obsahuje alfa-hydroxykyseliny (AHA), které mohou zvýšit citlivost pokožky na slunce a riziko spálení. Během používání séra a týden po ukončení jeho nanášení, aplikujte krém s vysokým SPF a vyhýbejte se přímému slunečnímu záření. Neobsahuje alkohol. Bez parfemace. Nekomedogenní.

Hlavní vlastnosti:

  • redukuje tvorbu černých teček a pupínků
  • reguluje mazotok
  • dermatologicky testováno

Použití

Naneste něžnými krouživými pohyby na celý obličej. Nanášejte večer. Vyhněte se kontaktu s očima. V případě kontaktu s očima pečlivě vypláchněte vodou. Vůně přípravku pochází z přítomných ingrediencí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.