Kosmetika

Erboristica Fast Remover Gelový odličovač očí 100 ml

Produktová řada: Vintage

Gelový odličovač Erboristica Fast Remover šetrně odličuje oči a oční okolí bez podráždění. Spolehlivě odstraňuje všechny druhy make-upu včetně voděodolného.

NAVÍC Vitamine Detox Kiwi a limetka tělový krém 200 ml Při nákupu vybraných produktů značky Erboristica v minimální hodnotě 299 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Vitamine Detox Kiwi a limetka tělový krém 200 ml za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na řadu pro muže UOMO. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
199
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Erboristica Fast Remover Gelový odličovač očí 100 ml

50139167

Úvod

Gelový odličovač Erboristica Fast Remover šetrně odličuje oči a oční okolí bez podráždění. Spolehlivě odstraňuje všechny druhy make-upu včetně voděodolného. Gel na rostlinné bázi s bramborovým škrobem a šťávou ze zelených jablek v bio kvalitě zanechává dokonale vláčnou, hydratovanou a projasněnou pleť. Jemná pleť kolem očí si zaslouží speciální péči a dostatečnou výživu. Vhodný i pro citlivé oči. Veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale odličuje oči
  • 99 % složek je přírodního původu
  • zanechává hydratovanou a rozjasněnou pleť

Použití

Naneste na vatový tampon a velmi jemnými pohyby otírejte oční víčka, řasy a oční okolí do absotulní čistoty. Pečlivě opláchněte vlažnou vodou.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.