Kosmetika

Erboristica Double Express 2in1 Pleťová gomáž a maska proti černým tečkám 100 ml

Produktová řada: Vintage

Pleťová gomáž a maska proti černým tečkám Erboristica Double Express 2in1 dokonale čistí pleť a vyhlazuje její nerovnosti. Jemně exfoliuje, rozpouští nečistoty a dodává svěží vzhled.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks produktů značky Erboristica získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
245
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Erboristica Double Express 2in1 Pleťová gomáž a maska proti černým tečkám 100 ml

50139166

Úvod

Pleťová gomáž a maska proti černým tečkám Erboristica Double Express 2in1 dokonale čistí pleť a vyhlazuje její nerovnosti. Obsahuje kyselinu glykolovou, která aktivně redukuje černé tečky a dodává pleti zdravý vzhled. Přírodní bambusové mikrokuličky a kiwi semínka zajistí gomáž (exfoliaci), jejíž výsledkem bude viditelně sjednocená a zářivá pleť. Šťávy z čerstvého ovoce dodají pleti svěžest, potřebné vitaminy a minerály. V přípravku najdete také squalene – suchý olej s antioxidačními vlastnostmi, jenž působí proti předčasnému stárnutí a redukuje jemné linky. Pleťová gomáž a maska v jednom zbaví pleť odumřelých buněk, rozpustí usazeniny v pórech a dokonale hydratují mastnou či aknózní pokožku. S vůní kiwi.

Hlavní vlastnosti:

  • čistí a vyhlazuje nerovnosti pleti
  • osvěžuje a hydratuje
  • 99 % složek přírodního původu

Použití

Naneste na obličej, lehce promasírujte, nechte několik minut působit a opláchněte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.