Kosmetika

Erboristica Pore Fection Zmatňující vyhlazující péče proti rozšířeným pórům 15 ml

Produktová řada: Vintage

Zmatňující a vyhlazující péče proti rozšířeným pórům Erboristica Pore Fection sjednocuje nerovnosti pleti a minimalizuje rozšířené póry. Rychle se vstřebává, nemastí a zjemňuje pleť.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks produktů značky Erboristica získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
245
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Erboristica Pore Fection Zmatňující vyhlazující péče proti rozšířeným pórům 15 ml

50139165

Úvod

Zmatňující a vyhlazující péče proti rozšířeným pórům Erboristica Pore Fection dokonale sjednocuje nerovnosti pleti a minimalizuje rozšířené póry. Rychle se vstřebává, nemastí a zjemňuje pleť. Díky obsahu zinku, kyseliny salicylové a bakuchiolu redukuje výskyt černých teček a dalších nedokonalostí. Přírodní extrakty z vlašských ořechů, březových listů, kořene lopuchu, listů a stonku břečťanu podporují regeneraci pokožky, rozjasňují a regulují mazotok. Tato péče skvěle funguje i jako báze pod make-up, perfektně jej zafixuje. Při pravidelném používání bude vaše tvář barevně sjednocená, matnější a póry budou méně viditelné. Veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • minimalizuje rozšířené póry
  • skvělá báze pod make-up
  • 98 % složek přírodního původu

Použití

Naneste malé množství přípravku na vyčištěnou pleť, zaměřte se na místa, kde jsou póry nejvíce viditelné. Jemně masírujte až do úplného vstřebání.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.