Kosmetika

Erboristica Illumiá Denní pleťový krém proti pigmentovým skvrnám SPF30 30 ml

Produktová řada: Illumiá

Denní pleťový krém proti pigmentovým skvrnám Erboristica Illumiá s SPF30 zesvětluje tmavé skvrny a chrání pokožku před jejich opětovným vznikem. Vegan.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks produktů značky Erboristica získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
499
Maximální povolený počet: 1 ks
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Erboristica Illumiá Denní pleťový krém proti pigmentovým skvrnám SPF30 30 ml

50139163

Úvod

Denní pleťový krém proti pigmentovým skvrnám Erboristica Illumiá s SPF30 zesvětluje tmavé skvrny a chrání pokožku před jejich opětovným vznikem. Obsahuje komplex koncentrovaných účinných látek, které synergicky působí na různých úrovních v cyklu tvorby melaninu. Optické aktivní pigmenty redukují jemné linky, projasňují pokožku a sjednocují její barvu. Krém minimalizuje a zesvětluje skvrny a pihy vzniklé sluněním, hormonální nerovnováhou v těhotenství nebo skvrny vzniklé s vyšším věkem. Jeho silný antioxidační účinek chrání před volnými radikály, které mají na svědomí stárnutí pleti. Po aplikaci bude vaše tvář viditelně vypnutá, svěží, hydratovaná a vyživená. Po měsíci pravidelného používání uvidíte změnu barvy pigmentových skvrn.

Hlavní vlastnosti:

  • sjednocuje barvu pleti
  • zesvětluje tmavé skvrny
  • chrání pokožku před hyperpigmentací
  • 80 % složek přírodního původu
  • dermatologicky testováno

Schopnost zesvětlovat pigmentové skvrny byla testována ve zkumavce na buněčných kulturách melanocytů a klinicky testována v CDC (Istituto di Ricerche Dermo-Cliniche).


Složení

  • STABILIZOVANÝ VITAMIN C – zabraňuje syntéze melaninu a tím vzniku nových skvrn, zesvětluje stávající pigmentové skvrny, podporuje syntézu kolagenu, rozjasňuje pleť
  • LUMINESCINE® – přírodní aktivní látka z rostliny divizna malokvětá, absorbuje UV záření a přeměňuje ho ve světlo, které rozzáří vaši pleť
  • NIACINAMID – zesvětluje existující skvrny a blokuje syntézu nového melaninu

Použití

Aplikujte na celý obličej, krk a dekolt. Vynechejte oční okolí. Tento denní krém kombinujte s SPF 50+ a nevystavujte se přímému slunečnímu záření. První výsledky uvidíte při pravidelném používání již po 4 týdnech. Pro optimální účinek používejte 3-4 měsíce.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.