Ostatní příkrmy

Hipp BIO Polévka z červené řepy s hovězím masem 190 g

Značka: HIPP
3.0

Hipp BIO Polévka z červené řepy s hovězím masem je kompletní jídlo určené pro malé děti od ukončeného 6. měsíce. Dodá miminku živiny, které potřebuje ke správnému růstu.

59

Cena za 100 g: 31,05 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Hipp BIO Polévka z červené řepy s hovězím masem 190 g

50137932

Úvod

Rychlý růst vašeho miminka v prvním roce života vyžaduje rozšíření jídelníčku o jídla, která obsahují kvalitní maso a zeleninu. Hipp BIO Polévka z červené řepy s hovězím masem obsahuje zeleninu té nejvyšší možné kvality. Zelenina se používá zralá a její zpracování probíhá co možná nejšetrněji. Díky tomu si uchová důležité živiny a vitaminy. Při pěstování zeleniny se nepoužívají žádné pesticidy ani chemicky syntetizovaná hnojiva. Řepová polévka obsahuje hovězí maso nejvyšší BIO kvality. Je bohatá na omega-3 mastné kyseliny z řepkového oleje. Příkrm neobsahuje přidanou sůl a je bez lepku. Je vhodný pro děti od ukončeného 6. měsíce věku.

Hlavní vlastnosti:

  • masozeleninový příkrm pro děti od ukončeného 6. měsíce
  • BIO kvalita
  • bez přídavků solí, konzervantů, barviv a aromat (dle požadavků na dětskou výživu)
  • bez lepku
  • s omega 3 nenasycenými mastnými kyselinami – důležité pro vývoj mozku a nervových buněk

Složení

Brambory*, rajčata*, mrkev*, voda, červená řepa* 10 %, hovězí maso* 8 %, cibule*, řep¬kový olej* 2,0 %, koření* (petržel*, kopr*, kmín*).
*z ekologického zemědělství


Použití

Otevřenou skleničku nebo porci ohřejte ve vodní lázni nebo v mikrovlnce. Zamíchejte plastovou lžičkou, abyste nepoškodili skleničku. Ověřte teplotu. Neohřátou část uchovejte v uzavřené skleničce v chladničce a spotřebujte do 24 hodin. Pro zdraví dítěte dodržujte návod k přípravě a skladování.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.