Elektronika

Beurer MG 185 Masážní přístroj na masáž svalů

Značka: BEURER
5.0

Masážní pistole Beurer MG 185 s 9 úrovněmi intenzity a 5 nástavci zajistí dokonalou hloubkovou masáž celého těla, uleví napjatým svalům a navodí pocit uvolnění a relaxace.

NAVÍC VitalPeak MSG 120 vibrační válec Při nákupu produktů značky Beurer v minimální hodnotě 2999 Kč získáte NAVÍC VitalPeak MSG 120 vibrační válec za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
3 750
Doprava zdarma

O produktu: Beurer MG 185 Masážní přístroj na masáž svalů

50138226

Úvod

Dopřejte si masáž jako od profesionála v pohodlí svého domova! Přístroj Beurer MG 185 zajistí dokonalou intenzivní masáž celého těla, silnou a uklidňující masáž spouštěcích bodů, uleví napjatým svalům a navodí pocit uvolnění a relaxace. Využijete ho nejen k masáži zad, krční páteře nebo ramen, skvěle se hodí i na ruce, lýtka, stehna i kolena. Masážní pistole je vybavena lithium-iontovou baterií s dobou provozu až 5,5 hodiny (doba nabíjení cca 3 h).

9 nástavců, 3 předvolené programy a 5 úrovní intenzity 

Součástí balení je 9 snadno vyměnitelných nástavců k multifunkčnímu použití na celé tělo. Přístroj disponuje pěti úrovněmi intenzity a třemi předvolenými programy, které uspokojí vaše individuální potřeby. Nastavení intenzity a zobrazení stavu baterie lze snadno zkontrolovat na LED kontrolkách. Dopřejte svým svalům přesně takovou masáž, jako zrovna potřebují, kdykoli a kdekoli.

 

Hlavní vlastnosti:

  • masážní pistole vhodná na celé tělo
  • komfortní a snadné používání
  • 9 volitelných nástavců vhodných na různé části těla
  • 5 úrovní intenzity masáže
  • 3 předvolené programy
  • LED kontrolky nastavení a stavu baterie

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.