Kosmetika

VERSACE Bright Crystal Absolu parfémovaná voda pro ženy 90 ml

Značka: VERSACE
Produktová řada: Crystal

Parfémovaná voda VERSACE Bright Crystal Absolu EdP vás zahalí do intenzivních ovocných a květinových tónů. Hodí se na společenské akce, můžete ji však použít i na denní nošení v chladnějším počasí.

Velikost balení
1 790
Doprava zdarma

O produktu: VERSACE Bright Crystal Absolu parfémovaná voda pro ženy 90 ml

50137975

Úvod

Jednoduše úchvatná. Skvostná vůně plná podmanivých květinových akordů VERSACE Bright Crystal Absolu EdP navazuje na úspěch své stejnojmenné předchůdkyně Bright Crystal. Tato parfémovaná voda je však o poznání výraznější, má delší výdrž a její smyslné akordy způsobí, že nezůstanete bez povšimnutí. V samotném začátku této překrásné vůně si užijete svěže exotické akordy granátového jablíčka a yuzu. Vonnou symfonii srdce pak rozehraje omamná magnolie, lotos, pivoňka a sladká malina. V závěru na vás pak čeká svůdná vůně pižma, jantaru a maghagonu.

Hlavní vlastnosti:

  • intenzivní květinově-ovocná vůně
  • intenzivnější verze toaletní vody Versace Bright Crystal
  • od parfémáře Alberta Morillase

Složení

  • Hlava: granátové jablko, ledový akord, yuzu.
  • Srdce: lotos, magnólie, pivoňka, malina.
  • Základ: mahagon, ambra, bílé pižmo.

O značce

Známý luxusní módní dům VERSACE se zrodil v roce 1978 v italském Miláně. Dnes se řadí mezi nejúspěšnější módní značky na celém světě a je symbolem vytříbeného italského stylu a přepychu. Navrhuje, vyrábí a prodává módní a lifestylové produkty včetně haute couture, prèt-à-porter, doplňků, šperků, hodinek, brýlí, vůní a bytového zařízení. Všechny jeho výrobky nesou charakteristické logo Medúzy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.