Potravina pro zvláštní výživu

Ellas Kitchen BIO Snídaně Banán a jogurt kapsička 100 g

Kapička Ellas Kitchen s obsahem banánů a kvalitního jogurtu je vhodná pro děti od ukončeného 4. měsíce. Je bez přidaného cukru a v BIO kvalitě.

49

Cena za 100 g: 49,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Ellas Kitchen BIO Snídaně Banán a jogurt kapsička 100 g

50137605

Úvod

Spoustu banánů doplňuje poctivý plnotučný jogurt, který této pochoutce dodává lahodnou krémovou chuť a jemnou texturu. O správnou konzistenci se stará troška té nejlepší pšeničné a rýžové mouky a vyváženost chutí dodává kapka citronové šťávy. Chutná přesnídávka s jemnou texturou je vhodná pro děti od ukončeného 4. měsíce, pochutnají si na ní ale i mnohem starší děti jako součást pokrmů s hrubší strukturou. Je bez přidaného cukru (obsahuje jen cukry, které se přirozně vyskytují v ovoci) a vody. Praktické balení s uzávěrem je vhodné nejen na doma, ale také na cesty.

Hlavní vlastnosti:

  • ovocný příkrm od ukončeného 4. měsíce
  • BIO kvalita
  • bez přidaného cukru a vody
  • bez umělých barviv a konzervantů (dle požadavků na dětskou výživu)
  • praktické balení s uzávěrem

Složení

BIO banány 56 %, BIO jogurt z plnotučného MLÉKA 41 %, BIO PŠENIČNÁ mouka 2 %, BIO rýžová mouka 1 %, koncentrát z BIO citronové šťávy. Alergeny jsou vyznačeny VELKÝMI PÍSMENY.


Použití

Není určeno k ohřívání v mikrovlnné troubě. Kapsičku vymačkejte do misky nebo rovnou na lžíci.


Upozornění

Balení není určeno ke hraní. Uzávěr kapsičky udržujte mimo dosah dětí. Potravina pro zvláštní výživu. Neotevřené balení uchovávejte při pokojové teplotě. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.