Kosmetika

CANNEFF GREEN Fermented CBDenzyme Cream 50 ml

Značka: CANNEFF
Produktová řada: Green

CANNEFF GREEN Fermented CBDenzyme Cream je extrémně silná a intenzivní anti-aging kúra pro vaši pleť! Obsahuje komplex probiotik, eco-ceramidů a kyseliny hyaluronové v kombinaci s CBD.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: CANNEFF GREEN Fermented CBDenzyme Cream 50 ml

50137930

Úvod

Extrémně silná a intenzivní anti-aging kúra pro vaši pleť! CANNEFF GREEN Fermented CBDenzyme Cream obsahuje komplex probiotik, eco-ceramidů a kyseliny hyaluronové v kombinaci s CBD. Kanabidiol – CBD, je aktivní látka obsažená v konopí. Krém hydratuje a zvláčňuje pokožku a optimalizuje její přirozený mikrobiom. Nejvyšší účinnost přípravku zaručuje fermentovaný enzym z papáji, který jemně a efektivně odstraňuje svrchní odumřelé vrstvy pokožky, a tím následně umožňuje vyšší vstřebatelnost ostatních aktivních látek. Pleť je hladší, jasnější a prozářená. Fermented CBDenzyme Cream je přípravek k péči o pleť, podporuje regeneraci pokožky, a je určen těm, kteří chtějí viditelné výsledky!

Výsledek

  • hladší a prozářená pleť
  • hydratuje a zvláčňuje pokožku
  • odstraňuje svrchní odumřelé vrstvy pokožky
  • optimalizuje přirozený mikrobiom pokožky
  • podporuje regeneraci pokožky

Složení

Fermented CBDenzyme Cream mimo jiné obsahuje: slunečnicový olej, vitamin E, makadamový olej, fermentovaný enzym z papáji, moringový olej, olivový olej, mangové máslo, extrakt z pithahay – dračího ovoce, bambucké máslo, mokřadkový olej, ceramidy, canabidiol, kyselina hyaluronová.


Použití

Enzymatickou kúru používejte každý večer před spaním po dobu aspoň jednoho měsíce (28 dní). Kúru je vhodné provádět 4× ročně (1× za 3 měsíce). Aplikujte na dokonale odlíčenou a tonizovanou pokožku obličeje, krku a dekoltu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.