Potraviny a nápoje

Alpro Plant Protein sójový nápoj čokoládový 1 l

Značka: ALPRO

100% rostlinný sójový nápoj Alpro je chutnou alternativou kravského mléka. Je přirozeně bezlaktózový, s nízkým obsahem cukru a s obsahem vysoce kvalitní bílkoviny.

Skladem na e-shopu
59
Ušetříte 34%

Původní cena:  89 Kč  ·  sleva 30 Kč

Cena za 1 litr: 59,00 Kč

Nejnižší cena před slevou: 89 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Alpro Plant Protein sójový nápoj čokoládový 1 l

50138789

Úvod

Hledáte chutnou a zdravou alternativu kravského mléka nebo potřebujete doplnit bílkoviny do jídelníčku? Sáhněte po Alpro Plant Protein sójovém nápoji! Má výtečnou čokoládovou chuť, která potěší nejen vegetariány. Kromě toho, že si na něm skutečně pochutnáte, ale uděláte něco dobrého i pro planetu. Sója, použitá k výrobě, neohrožuje deštné pralesy a není ani geneticky modifikovaná. Nápoj je přirozeně bezlaktózový, má nízký obsah nasycených tuků a je skvělým zdrojem vysoce kvalitních bílkovin, vápníku a vitamínů B2, B12 a D, takže si jej můžete vychutnat naprosto bez výčitek. Ať už se rozhodnete přidat si jej do ranních cereálií, smoothie, nebo prostě pít jen tak, rozhodli jste se správně!

Budoucnost naší planety je rostlinná!

Občas je těžké zbavit se starých návyků, s Alpro rostlinnými alternativami to ale pro vás bude hračka. Udělejte i vy alespoň malý krok vpřed, protože i ten může znamenat velkou změnu pro planetu i pro vás. Alpro rostlinné produkty mají celkově přirozeně menší uhlíkovou stopu i menší spotřebu vody než jejich živočišná konkurence. Navíc jsou plněné do recyklovaných, recyklovatelných a rostlinných obalů. Alpro se snaží inspirovat kohokoli na téhle planetě, kdo má chuť něco změnit.

Alpro Plant Protein sójový nápoj čokoládový 1 l2

Hlavní vlastnosti:

  • přirozeně bez laktózy
  • 100% rostlinné
  • vegetariánské
  • přirozeně s nízkým obsahem nasycených tuků
  • s nízkým obsahem cukru
  • zdroj vysoce kvalitní bílkoviny
  • zdroj vápníku
  • obsahuje vitamíny B2, B12 a D

Složení

Sójová složka (pitná voda, loupané sójové boby (12 %)), cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (1,6 %), uhličitan vápenatý, aromata, mořská sůl, regulátor kyselosti (fosforečnany draselné), stabilizátor (guma gellan), vitaminy (B2, D2). Alergeny jsou ve složení vyznačené tučným písmem.


Upozornění

Uchovejte při teplotě do 25 °C. Po otevření uchovejte v chladničce (max 7 °C).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.